„Ryto Balsas“: „Eilinį kartą po pertraukos sutvarkomi visi reikalai“

„Ryto Balsas“: „Eilinį kartą po pertraukos sutvarkomi visi reikalai“

Vilniaus „Rytas“ (27/7) tęsia užtikrintą finišą „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone. Sostinės klubas namuose 92:79 (24:17, 15:24, 24:16, 29:22) nugalėjo Alytaus „Dzūkiją“ (11/24).



Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Keistokos rungtynės, tiesa? "Dzūkijai" tai buvo vienos iš kertinių sezono rungtynių ir bene paskutinis šansas užsikabinti už atkrintamųjų. Bet alytiškiai noro laimėti neparodė. O ir Rytui nelabai įdomiomis šios rungtynės pasirodė.

Eilinį kartą po pertraukos sutvarkomi visi reikalai ir Goudelocko bei Echodo tandemas užtikrina pergalę. Tik 8 žaidėjus rotacijoje naudojęs Giedrius Žibėnas ir vėl gana sėkmingai išdėliojo laiką aikštelėje - tik Echodas žaidė daugiau nei 30 minučių.


Ir, žinoma, pagaliau Adas Šimonis ir Arnas Adomavičius gavo ne trash time'o, o realaus žaidimo. Beje, Adomavičiaus +/- rezultatas komandoje pats geriausias - +23. Šimonis užtikrintai susimetė savo tritaškius, bet su juo aikštėje žaidimas klostėsi blogiausiai - klaidos komandinėje gynyboje ir jėgų po krepšiu trūkumas lėmė tai, kad aikštėje esant Šimoniui, Dzūkija įmetė 16-a taškų daugiau nei mūsiškiai.

Antrose rungtynėse neregistruotas Ivanas Buva, pailsėti gavo ir Gytis Radzevičius, Lukas Uleckas, Rapolas Ivanauskas bei Mindaugas Girdžiūnas. Ivano, berods, net nebuvo arenoje - tikėkimės, ruošia vaišių stalą komandoje gimtadienio vakarėlio proga.
 
Kitas mačas - šeštadienį, arenoje, kurį šį sezoną teko pralaimėti. Komanda važiuos į Kėdainius.“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: