„Ryto Balsas“: „Ar „Ryto“ sūnus sugrįš į Vilnių?“

„Ryto Balsas“: „Ar „Ryto“ sūnus sugrįš į Vilnių?“

Vilniaus „Rytas“ pradėjo vasaros darbus ir dėlioja komandos sudėtį artėjančiam sezonui.



Jau aišku, kad kitą sezoną LKL vicečempionų gretose nebematysime Martyno Echodo, Andrew Goudelocko, Augusto Marčiulionio, Kristjano Kitsingo, Karolio Giedraičio ir Rapolo Ivanausko.

Gretose ir toliau tikrai žais Mindaugas Girdžiūnas, Lukas Uleckas, Arnas Butkevičius, Gytis Radzevičius, Ivanas Buva, Rokas Gustys bei Martynas Pocevičius.

Apie tarpsezonio darbus pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Pasibaigus sezonui prasideda įdomioji dalis - tarpsezonis. Nauji žaidėjai, kontraktai, planai ir t.t. Šiemet "Ryto" laukia labai įdomi vasara, tad nutarėme pasidalinti penkiomis temomis, kurios, mūsų nuomone, šią vasarą bus svarbiausios "Ryto" klubui.

Trečia dalis: Ar „Ryto“ sūnus sugrįš į Vilnių?

Puikų sezoną „Lietkabelyje“ sužaidęs Margiris Normantas vėl turėtų sudominti „Ryto“ klubą. Margiris savo sunkiu darbu ir gerais rezultatais, ko gero, jau yra vertas tapti vienu pagrindinių „Ryto“ krepšininku.

Juodadarbis kovotojas, mylintis Vilnių ir šio miesto krepšinį – ko gero, kiekvieno „Ryto“ sirgaliaus šio vasaros svajonė būtų išvysti Margo vilkint juodai baltai raudonus marškinėlius.

Kas gali sutrukdyti tokiam įvykių posūkiui? Neabejotinai, Margiris turėtų sulaukti pasiūlymų iš užsienio. Po tokio sezono Europos klubai tikrai turėjo atkreipti dėmesį į šį vilnietį. Antras dalykas – vis dar ne visai aiški „Ryto“ vadovybė. Šiame klube užaugęs ir savo akimis bei kailiu pajutęs įvairiausius skandaliukus ir pokyčius, žaidėjas, vien dėl šventos ramybės, gali pasirinkti kitą karjeros stotelę. Trečias dalykas – finansinė realybė. Sunku pasakyti, kiek realiai galėtų kainuoti Margirio paslaugos sostinės ekipai, tačiau suma, logiškai vertinant, galėtų suktis apie penkių nulių zoną.

Margiriui grįžus į Vilnių, sudėtyje nebeliktų vietos Mindaugui Girdžiūnui arba Doviui Bičkauskiui, tad su vienu iš jų tektų atsisveikinti. Mindaugas turi garantuotą kontraktą, Dovis – pliusą, tad ir čia galėtų kilti savotiškų nesutarimų“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: