„Žalgirio metraštis“: „Kiekvienas naujas rungtynes pralaimime vis labiau nei praėjusias“

„Žalgirio metraštis“: „Kiekvienas naujas rungtynes pralaimime vis labiau nei praėjusias“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda pasirodymą draugiškame „Gloria Cup“ turnyre baigė be pergalių. Sekmadienį žalgiriečiai pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams 60:82 (14:22, 14:27, 17:18, 15:15).



Po šio mačo pasisakyti nusprendė „Žalgirio metraštis“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„0-5 ir kiekvienas naujas rungtynes pralaimime vis labiau nei praėjusias. Ulanovas - įžaidėjas, snaiperiai neištraukiami į atakas, Marekas toliau psichologiškai žlugdomas, gynyboje vienas nekalba, kiti negirdi. Nuo rytojaus Martinas turi rengti po dvi treniruotes per dieną, nes kitaip Marekas ir LKL neišbėgs, bo reikės labai rimtai kovoti dėl aukso“, - rašė „Žalgirio metraštis“.

***

Tuo metu „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Krepšinis jau futbolą vejasi ir rinktinė ir klubai. Beje, Schillerio taktiniai sprendimai labai neramina“, - teigė fanas Gedas.

„Žaidimas toks tragiškas ir bedvasis, kad nieko nematau kas dabar komandai padėtų“, - rėžė Andrius.

„Draugiškos rungtynės parodė, kad komandos komplektacija yra švelniai pasakius tragiška. Kam buvo reikalingas Ulanovas bėk ir mesk sistemoje puolimo? Iš Naujokų tiktai Mudiay, Giffy ir kartais Cavanaugh normaliai atrodo. Nebo gynyboje gal ir neblogas, bet puolime iš po kašes nepataiko, žodžiu, atrodo nusimato liūdnas sezonas, nors labai tikiuosi, kad klystu“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„Kas cia jiem darosi? Jau nelabai juokinga, rimtai“, - mintimis dalinosi Tadas.

„Net tokiose rungtynese neduoda žaisti Blaževičiui. Lauvergnas laksto vos nepilnus visus du kėlinius, va čia yra NESAMONĖ!“, - rašė Ričardas.

„Treniruotę vertinu gerai, tikiuosi pergalių kaip ir visi. Sirgsiu, švilpsiu ir mėgausiuos Žalgirio sezonu...“, - komentavo Aidas.


„Šiuo metu situacija atrodo labai prasta. Taip yra ir objektyvių priežasčių, bet ir be to sunku kažką teigiamai vertinti. Dabar atėjo realus išbandymas Shilleriui kur jis turi progą įrodyti savo kaip trenerio vertę“, - savo mintis išdėstė Algirdas.

„Pagaliau bus įdomus LKL finalas“, - rėžė Vilmantas.

„Čia gal tokia Žalgiriuko strategija draugiškose grybą pjaut, kad neatskleist derinių, gynybos schemų, kad varžovai nuvertintų prieš Eurolygos sezoną. Kito paaiškinimo neturiu“, - teigė Sandra.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: