„Žalgirio“ fanai jau nerimauja: „Ką mes veiksime Eurolygoje?“

„Žalgirio“ fanai jau nerimauja: „Ką mes veiksime Eurolygoje?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę „Betsafe–LKL“ čempionate. Lietuvos čempionai išvykoje po dviejų pratęsimų rezultatu 105:100 (26:17, 14:20, 17:14, 24:30, 14:14, 10:5) įveikė Alytaus „Dzūkiją“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Čia reikia gebėjimų kai turi absoliučiai aukštesnio lygio žaidėjus, bet viską taip suveli, kad to lygio net nesimato. Stebiu Žalgirį kai supratau šį žaidimą (maždaug nuo 1986 m) ir matau, kad dabar komandoje yra kažkas ne taip, kažkoks dejavu kai Žalgiris buvo po Eurolygos laimėjimo...“, - teigė fanas Edmundas.


„Jeigu Schileris ir toliau treniruos Žalgirį, tai komandai bus labai sunku laimėti. Jau matome iš pirmų rungtynių“, - rėžė Romas.

„Blemba, nežinau, nežinau vyrai... Bet ką mes veiksime Eurolygoje?“, - nerimauja fanas Darius.

„Šaunuoliai Dzūkai, duoda velnių Žalgiriui. Toks jausmas, kad Žalgiris žaidžia su Eurolygos komanda. Geriau dabar šaltas dušas, nei paskui Eurolygoje, kuomet svarbu bus laimėti kiekvienas varžybas“, - savo mintis išdėstė Vidmantas.

„ŽALGIRIS dar akivaizdžiai ieškojimuose, treniruočių režime. Kol kas vaizdelis nekoks. Gal vaizdas pasikeis po šių rungtynių. Viską parodys rungtynės prieš Lietkabelį ir pirmosios Eurolygos rungtynės“, - mintimis dalinosi Vitalijus.

„Gėdingas Žalgirio žaidimas ir tiek. Baisu net pagalvot, kad jau Eurolyga tuoj pat prasidės. Nusimato dugnas Eurolygos lentelėje, su tokiu žaidimu“, - rašė Kęstutis.

„Labai liūdnas vaizdas. Vargo vakarienė prieš komandą, kuri komplektaciją baigė prieš pat LKL sezono pradzią“, - komentavo Dainius.

„Viena vertus tokios rungtynes gerai.Pasimato kas yra kas,gali išbandyti viena ar kita dalyka. O Shileris kuo toliau tuo labiau matosi jog silpnas treneris. Manau klaida buvo rašytis dvieju metu kontrakta. Galėjo ši sezona kad ir Kazi pasiimt“, - savo mintis išdėstė Nerijus.


„Atvarė Žalgiriukas davė biški dzūkeliam pasidžiaugti ir viskas.. Jo Eurolygoje tikrieji veidai pasimato,ir taip aišku kad Žalgiris LKL ims“, - komentavo Eimantas.

„Tenka pripažinti, kad Žalgiris šiandien buvo kiek stipresnis“, - rašė Vilmantas.

„Pergale, kuri nedžiugina, dziaugiuosi tik už Mudiay ir Blaževič“, - teigė Natas.


„Patrankų mėsa Eurolygoje būsim. Gynybos nulis“, - rėžė Ed Gud.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: