Graikijos spauda: „Žalgiryje“ nebeliko Š. Jasikevičiaus magijos

Graikijos spauda: „Žalgiryje“ nebeliko Š. Jasikevičiaus magijos

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai puikiai pradėjo dvikovą Pirėjuje, tačiau galiausiai turėjo susitaikyti su dar vienu pralaimėjimu Eurolygoje. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 68:83 (23:12, 16:24, 10:27, 19:20) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ klubui.



Po šio mačo Graikijos sporto portalas „Sport24.gr“ konstatavo faktą, kad „Žalgirio“ ekipoje nebliko Šarūno Jasikevičiaus magijos.

„Praėjusį sezoną „Olympiacos“ ekipai buvo itin sunku, nes sunkiose situacijose nerasdavo teisingų sprendimų. Šiemet vyrai jau turi charakterį ir tai pademonstravo mače su kauniečiais. Jie rado išeitį, per pertrauką pakeitė žaidimą ir nugalėjo varžovus.

Reikia konstatuoti, kad „Žalgiris“ nebėra toks grėsmingas, koks būdavo prie Šarūno Jasikevičiaus. Jie pakeitė trenerį ir jų žaidimas krito žemyn. „Žalgirio“ laukia sunki kelionė link atkrintamųjų“, - rašė „Sport24.gr“.


Šiuo maču itin džiaugėsi „Olympiacos“ vyriausiasis treneris Georgios Bartzokas.

„Mačas prasidėjo labai prastai, bet pavyko nepaleisti varžovų ir į rūbinę išėjome jau pagerinę gynybą. Tai pergalė, kurią reikia vertinti, nes ši savaitė buvo labai sunki bei dagu jėgų atidavėme rungtynėms su „Barcelona“.

Taip pat noriu pasveikinti mūsų sirgalius, kurie gausiai susirinko ir sukūrė šiltą atmosferą“, - teigė G. Bartzokas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: