Krepšinio visuomenė pasibaisėjo Šaro žodžiais: „Gal vaikų reikia turėti, kad suprastum Šarą?“

Krepšinio visuomenė pasibaisėjo Šaro žodžiais: „Gal vaikų reikia turėti, kad suprastum Šarą?“

Barcelona nuotr.

Sekmadienį Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barcelona" žaidė Ispanijos čempionato rungtynes, kuriose po pratęsimo 95:96 nusileido Manresos BAXI ekipai.



Po šio mačo Šaras spaudos konferencijoje pasisakė, ką galvoja apie koronavirusą.

"Visi interpretuoja šiuos žodžius kaip nori, bet jeigu prieš 10 metų man pasakytų, kad man yra toks virusas, tai Lietuvoje išgertume dvi taureles arbatos ir sekančią dieną eitume į darbą. Taip būtų, jei nebūtų užkurtas toks reikalas kaip omikronai, deltakronai, kovidai ir taip toliau. Nežinau, kam čia šis dalykas reikalingas, bet su daug kuo nesutinku.

Kiekvieną sykį, kuomet tai pasisakau, niekur nematau, kad tai būtų išspausdinta. Spėju, jog ne visiems tai yra naudinga", – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Po tokių Šaro žodžių socialiniame tinkle krepšinio aistruoliai išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Šikt kaip! Tai ligoninėms tereikia staigiai konjakėlio užsipirkti. Ir daug!!! O ambulatoriniam gydymui šeimos gydytojai galės išrašyti po "plackutę". Oj blyn, o EMA jau rekomendavo "dvi čierkas" šiam reikalui?“, - rašė imunologas Marius Strioga.

„Kai turėsit vaikų - suprasit“, - juokavo Kasparas.

„Aš irgi arbatą jeigu geriu, tai tik taurelėmis“, - komentavo Modestas.

„Čia gal jus smarkiai pro šalį ir ne į temą. Tipo jus galite tyčiotis iš žmonių, o kitokio nuomonės turėjimas jau pro šalį!!!!!!!!!!. Biški numeskit gaza, ar jums muilo atsiųsti“, - teigė Dainius.

„Taip ir susprogdini savo "idealaus bičo" įvaizdį. Kaušas ir ne kitaip“, - piktinosi Marius.

„Mano žmona apie Šarą vis kalbėdavo: vėl kažką mekena tas pasipūtęs durnelis? Vis pykdavau, o db galvoju, kad ji buvo visiškai teisi. Moterys mato giliau“, - rašė Almantas.


„Visiem jau pabodo šitas melas. Pagarba Šarui. Ar dar atsiras tokių drąsių, kurie nebijo pasakyt tiesą?“, - savo mintis išdėstė Svajūnas.

„Rudy Gobertas irgi manė kad viskas čia išpūsts. Bet ai kai uždirbi tiek pinigų gali retkarčiais ir priešingą nuomonę pasakyt nei sakei ankščiau, susimokesi baudą jei kas, svarbu ne kaip tikram antivakseriui išpilt purvą apie tai kad vakcina neveikia, pandemija skirta pinigams plaut ar kad geitcas išnaikint tautas nori. Na svarbu kad po jo intervių nebūtų kokio tai vėl karantino Ispanijoje ar masiškai neužsikretinėtu žmomės, nes tada tikrai Rudy Goberto efektas pareitu“, - mintimis dalinosi Jonas.

„Gal vaikų reikia turėti, kad suprastum Šarą?“, - rašė Nerijus.


„Dauguma girdi, tai ką nori girdėti. Pačius baisiausius dalykus. Bet juk viskas daug paprasčiau. Tiek Šaras, tiek žaidėjai yra pasiskiepiję ir jie sirgo tikriausiai be simptome forma arba labai lengvai ir po poros dienų jau buvo sveiki, tačiau ta visa saviizoliacija trunka savaites laiko, kas manau ir yra "nereikalingai užkurtas reikalas". Būten tos ilgos saviizoliacijos ir nesibaigiantys testai yra užkurtas nereikalingas reikalas, nes kam visa tai jei su skiepu esi saugus“, - savo mintis išdėstė Darius.

„Dviskiepiai antivakseriai ir triskiepiai vakseriai jaučia pyktį ant Šaro“, - konstatavo Gitanas.

„Šaras gerai sake, viskas perdaug išpūsta čia jau, baigia ataibost. Juokas ima, iš gripo belenkokia pandemija padare, kada pagaliau grįšim į normalų gyvenima.. 100% Šarui pritariu..“, - teigė Justinas.


„Kai kils kokia epidemiologinė krizė, tai su ja tvarkytis kviesim Dream Team: Šaras, McGregoras, Džokovičius ir Kyrie. Palaikom!!!“, - juokavo Rytis V.

„Čia tas momentas, kai tavo krepšinio IQ yra milijonas, bet bendras IQ - iš dviejų skaičių?“, - savo mintis išdėstė Simonas.

„Gaila, kad ne ispaniškai/angliškai atsakė - vietiniams, puikiai atsimenantiems pirmąją bangą, būtų gerai susiklausę“, - mintimis dalinosi Konstantinas.


„Pasakė medicinos mokslų daktaras prof. Š. Jasikevičius“, - juokavo Laurynas.







Po tokių Šaro žodžių savo mintimis socialiniame tinkle pasidalijo duomenų mokslininkas Vaidotas Zemlys-Balevičius.

"Dvi taurelės ir eini į darbą. Tik va 7543 (pagal vakar dienos duomenis) Lietuvos piliečiams nelabai paėjo su šituo patarimu.

Jeigu dvi taurelės tokios galingos tai gal tiks ir sporto traumoms gydyt? Nusitraukei raiščius, dvi taurelės ir pirmyn į aikštę? Ar mirė nors vienas sportininkas kuris tai padarė? Nemirė, reiškia veikia!



Labai gerbiu Jasikevičių už jo pasiekimus krepšinyje, bet šį kartą Jasikevičius dėjo pro šalį. Pasas varžovams. Epidemija visus užkniso juodai, bet virusui į visų mūsų frustraciją nusispjaut. Skambiais pareiškimais jo neišgąsdinsi. Atvirkščiai tokie pareiškimai kaip tik gilina duobę kurioje mes visi dabar sėdim", – teigė V. Zemlys-Balevičius.



Primename, kad Š. Jasikevičius COVID-19 jau sirgo du kartus. Pirmą sykį šia liga jis buvo užsikrėtęs dar praėjusio sezono pradžioje bei jautė silpnus simptomus. Antrą kartą Šaras nejautė jokių simptomų.


Pats Šaras yra pasiskiepijęs.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: