„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Reikia atleisti J. Zdovcą, nes kitaip pralaimėsime ir LKL“

„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Reikia atleisti J. Zdovcą, nes kitaip pralaimėsime ir LKL“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po ilgokos pertraukos vėl žaidė Eurolygos rungtynes, tačiau jose turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Jure Zdovco auklėtiniai Miunchene rezultatu 65:74 (15:16, 18:18, 21:27, 11:13) nusileido vietos „Bayern“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Chebra, jeigu pralaimim, tai bent po varžybų kažkiek pavaidinkite, kad esate nusivylę, parinatės kažkiek ir bla bla bla, o ne su šypsenom ir bajeriais kitos komandos žaidėjams (kad ir draugams) bėkite spausti rankų. Bent tiek. Šitas atrodo šlykščiai. Žaidimo nekomentuosiu“, - rašė Arnas.


„Nori ar nenori, bet pusę komandos reikia keist...treneris Kemzūra ar Maksvytis taip pat būtų geresnis pasirinkimas....“, - teigė fanas Linas.

„Dar du pirmus kėlinius gerai sužaidė, o po peraukos, kaip visada tragedija, gynyba subirejo, puolimas stovintis. Toks jausmas, kad pamiršo ką su kamuoliu daryti reikia. Puolime jokos agresijos“, - komentavo Saulius.

„Tik noriu priminti, kad metų Eurolygos GM nusprendė nepasiūlyti Rubitui kontrakto, nors jis pats norėjo likti Kaune“, - rašė Nerijus.

„Jure Zdovcas yra per silpnas treneris. Reikia keisti, nes kitaip pralaimėsime ir LKL“, - teigė fanė Giedrė.

„Svarbu geras algas gauna už š malima. Net neabejoju, kad toje pačioje kibiro lygoje sėdėtu dugne“, - piktinosi Rolandas.

„Bėga krenta, bėga nuo kamuolio visi. Lipa į medį... Baisiau jau negali būti... “, - savo mintis išdėstė Ugnius.

„Skaudu. Būti tokioj lentelės vietoj kurioje yra Žalgiris - pažeminimas. Šitos komandos ir šitos spalvos vieta tikrai ne valkiotis dugne. Mes ne Alba, Monaco ar visokie Asvel ir panašiai, kur komandos suburtos dėl..... Mes - Žalgiris. Tai nėra tik kažkokia komanda. Mes neinam pasivaikščioti krepšinyje, mum tai nėra antraeilis sportas. Mes visada išalkę ir valgom kitas komandas pusryčiams. Ir Žalia ir Balta žinoma visiems. Mes turim labai mažai, kas mus džiugintų sporte atstovaudami Lietuvos komandą; visada buvo Žalgiris. Kas atsitiko ir kodėl?“, - rašė fanas Viljamas.


„Reikia pamiršti šį pralaimėjimą ir dvigubą savaitę užbaigti bent viena pergale prieš puikią Labas Gas komandą“, - mintimis dalinosi Tomas.

„Realiai sunku patikėti, kad Žalgiris šiais metais žaidžia tokiu pat lygiu, kaip Šiauliai“, - piktinosi Martynas.

„Greičiau šitas Eurolygos chaosinis sezonas pasibaigtu. Komanda be komplektacijos, visi be dvasios žaidžia atrodo, kad būtu priversti žaisti. Gaila ir dar karta gaila“, - savo mintis išdėstė Benas.


„Viskas čia yra paprasta: nėra pergalės. Nėra komandos. Nėra trenerio“, - mintimis dalinosi Kasparas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: