„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Zdovcas toliau trina antakius kaip močiutės loterijos bilietus“

„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Zdovcas toliau trina antakius kaip močiutės loterijos bilietus“

Zalgiris.lt nuotr.

Išretėjusiomis gretomis į Stambulą nuvykęs Kauno „Žalgirio“ klubas pagirtinai kovojo tris kėlinius, tačiau rezultatu 67:73 (13:7, 17:17, 21:20, 16:29) nusileido Stambulo „Fenerbahce“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):



„Tikiuosi, jog kitam sezonui vadovybė atsisakys vizijos, jog Žalgiriukas yra veteranų saulėlydžio sanatorija. Lietuviškas pasas dar nereiškia, kad rūbinėje atmosfera bus tobula. Linkiu individualiai stiprių įžaidėjų, atletiškumo, jaunų ir alkanų krepšininkų. Palaikome ir sergame tik už žaliai baltas spalvas!“, - rašė Armi.

„Zdovcas toliau trina antakius kaip močiutės loterijos bilietus...“, - teigė fanas Tomas.

„Lukošiūnui duokite medalį, ir atlyginimą pakelkite, visiškas šaunuolis. Ka reiškia jauno bičo entuziazmas ir noras gerai pasirodyti. Įrodė vyrukas, kad vertas žaisti daugiau minučių“, - komentavo Saulius.

„Nu kas per treneris, austras tikrai buvo protingesnis. Tokį skirtumą prašikti... begalvis treneris“, - piktinosi Gediminas.

„Kas įdėmiai stebėjo rungtynes, tai tikrai turėjo matyt, tai kaip Giffey skandino komandą visų rungtynių metu, nors visi teisia Kalnietį, Kalnietis, kad ir padarė lemiamas klaidas, tačiau su juo žaidimas dar tikrai nebuvo blogas, viskas pasikeisdavo į blogą pusę ir komandos puolimas, o ypač ginyba, kai į aikštelę įleisdavo Giffey, iškart ,,Žalgiris" krisdavo į duobę, ypač ketvirtam kėlinį, Zdovsas buvo priverstas vistiek laikyti jį aikštelėje dėl mažos rotacijos, man vis dar neaišku kam jis buvo pirktas, dėl poros laisvų įmestų tritaškių? Manau paėmus Lukauskį iš ,,Dzūkijos" jis atneštų daugiau naudos, nei Giffey, dar nematęs tokių tikrai kvailų sprendimų su žaidėjais iš ,,Žalgirio" pusės, vienintelis Nebo yra geras pirkinys, kuris atneša daug naudos pagal gaunamą atlyginimą...“, - savo mintis išdėstė Augis.

„Kauno "Žalgiris" - unikali komanda. Pirmauti plius 17, pralaimėti minus 6 - pirmaujant 37 rungtynių minutes iš 40-ties.. Ne kiekviena komanda taip sugebėtų“, - mintimis dalinosi Artūras.

„Galiu pasakyti tik tai, kad atkentėkime šį sezoną, kaip juodžiausią Žalgirio istorijoje ir pasibaigus sezonui tik vyt greičiau lauk visus tuos veteranus. Gėda“, - piktinosi Giedrius.


„Nėra ko pykti . Jau gražiau žiūrisi ir kovoja lupasi. Prastas pataikymas nulėmė rungtynes. Nu svarbiausiai sekmadienį visi sukristų šiandien nesukrite. Žalia Balta!“, - komentavo Darius.

„Visų pirma reikia keisti trenerių štabą, jeigu po minutinių pertraukėlių išėjus nieko gero nenuveike, o paskui žiūrėti į žaidėjus“, - teigė fanas Renatas.

„Sekmadieni gali net nežaist, kad nebūtų pažeminti“, - rašė Linas.


„Pauliau Motiejūnai, gal baigiam tuos cirkus?! Ar turėsim į tai žiūrėt iki sezono pabaigos?“, - piktinosi Adomas.

„Kalnietis įrodė savo patirtį... +17 turėt ir pralošti tik šį sezoną Žalgiris sugeba“, - savo mintis išdėstė Andrius.

„Ačiū už pastangas. Jei laimėsit LKL, sezonas bus geras“, - mintimis dalinosi Kęstutis.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: