CSKA daro spaudimą Eurolygai: „Jei mus paliks už borto, mes Eurolygai pateiksime siurprizų“

CSKA daro spaudimą Eurolygai: „Jei mus paliks už borto, mes Eurolygai pateiksime siurprizų“

Karinė agresija Ukraina stipriai smogė ir Rusijos krepšiniui, o geriausi šalies klubai pašalinti iš tarptautinių turnyrų, komandas paliko dauguma legionierių.



Maskvos CSKA vadovas Andrejus Vatutinas davė interviu Rusijos spaudai ir atskleidė, kad Eurolygai CSKA yra paruošusi staigmeną.

Rusas taip pat teigė, jog Eurolyga savo galutinį verdiktą dėl Rusijos komandų ateities pranęš po finalinio ketverto.

„Kaip ir anksčiau sakiau, to ir buvo galima tikėtis iš Eurolygos, kai beveik visos Rusijos sporto šakos yra sustabdytos bei izoliuotos nuo tarptautinių varžybų. Šiuo metu nemanau, kad rusiški klubai būtų sugrąžinti į tarptautinę areną, tačiau kol tai nėra patvirtinta oficialiai - vilties yra.


Tenka bendrauti su Eurolygos vadovais, vyksta pokalbiai ir esame pasakę, jei mus paliks už borto, mes Eurolygai pateiksime siurprizų“, – pasakojo A. Vatutinas.

Primename, kad prieš kelias dienas A. Vatutinas Serbijos spaudai pranešė, kad yra paruoštas naujo turnyro planas, kuris būtų net pelningesnis už Eurolygą. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Anksčiau A. Vatutinas taip pat atskleidė, jog Rusijos klubų grįžimas yra mažai tikėtinas.

„Atsižvelgiant į rusofobiją Europoje, man sunku įsivaizduoti Rusijos armijos vardu pavadintos komandos sugrįžimą.


Net jei mums uždegs žalią šviesą, mums nėra tikslo žaisti neutraliose aikštėse. Ar turėtume aukoti savo sirgalius, kad išsaugotume vietą Eurolygoje? Nesu tikras, ar tai būtų protinga. Nenorime, kad rusų krepšinins dabar būtų kaip musė gintare: iš išorės gyva, o viduje – sukaustyta ir be kvėpavimo“, – kalbėjo A. Vatutinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: