„Žalgirio“ fanai: „Reikėtų žaidėjams atlyginimus pakoreguoti, gal tada motyvacija atsiras?“

„Žalgirio“ fanai: „Reikėtų žaidėjams atlyginimus pakoreguoti, gal tada motyvacija atsiras?“

Staigmenos „Betsafe-LKL“ ketvirtfinaliuose nesiliauja. Šįkart netikėtas rezultatas užfiksuotas Klaipėdoje.



Dainiaus Adomaičio auklėtiniai namuose po dramatiškos kovos 70:68 (15:19, 23:19, 11:10, 21:20) patiesė Kauno „Žalgirį“ ir išlygino serijos iki 3 pergalių rezultatą – 1:1.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Aš laukiu, kol atsiras bent vienas, kuris pasisakys - grybai esam, blogai dirbam, atsisakom mėnesio atlyginimo. Nes dabar toks jausmas, kad visi biuletenius pasiėmę ir gauna išmokas. Ir puikus vaizdas, ko kitame sezone tikrai nereikėtų komandoje“, - rašė Aurimas.

„Absoliutus savęs ir sirgalių negerbimas, gali nesisekti vienas kitas rungtynes, bet čia akivaizdžiai matosi, kad ant savo darbo skersą deda, tokie bl...t ir profesionalai, mėgėjams taip elgtis būtų gėda“, - piktinosi Algimantas.

„Gerai, gerai... Reikėjo tokiu rungtynių... Nusileis visi žaidėjai ant žemės... Pamatysite per kitas rungtynes kokia 20-30 akių sutraiškys. Žaliai balti“, - teigė fanas Vitalijus.

„Myliu Žalgirį ir visada mylėsiu, bet, mažiukas, šitaip dar reikia sugebėti. Lieka 3 sekundės esant lygiam rezultatui - viskas, ką reikia padaryti - tai apsiginti ir keliauti žaisti pratęsimo. Ne, pražanga prieš tritaškį metantį Gailių. Bet ir čia dar buvo galima išlįsti pro adatos skylutę, nes Gailius pataikė vos 1 baudą iš tų trijų. Lieka 1,6 sekundės. O ką mes? O mes kamuolį ne perduodam, o šveičiam į užribį. Tai, skant, kaip ir nėra ko norėti“, - komentavo Viktė.

„Geriau jau jie eitų visi ilsėtis, tokio Žalgirio nesinori matyti“, - savo mintis išdėstė Darius.

„Reikia bėgti Maksvyčiui kol nevėlu, nes visai beviltiškas Žalgirio žaidimas“, - mintimis dalinosi Vidmantas.

„Nesuprantu, kaip taip įmanoma ir ką ten veikia didžioji dalis žaidėjų... Tikėkimės išeis į pusfinalį bent“, - rašė Andrius.


„Gal ir nebegrįžkit šiemet į Nemuno salą. jūsų vieta Garliavoje“, - piktinosi Šarūnas.

„Gaila, bet po įspūdingos Šaro eros Žalgiris darda žemyn pradedant cirkais su treneriais ir baigiant tragišku komandos komplektavimu. Apmaudu žiūrėti į tai kaip viskas griūna, ką Šaras šitaip sunkiai pastatė. Eurolygos komanda, Lietuvos pirmenybių ketvirtfinaliai, atsakingos rungtynės, patys brangiausi krepšininkai Lietuvoje ir šitoks tampymasis su antros LKL lentelės pusės komandomis. Man nesuprantama su kokia motyvacija krepšininkai žengia ant parketo tokių atsakingų rungtynių metu, bet, manau, atsakymas yra paprastas: dauguma krepšininkų jaučia, kad kitą sezoną komandoje jų nebebus, tad kam plėšytis iki paskutinių jėgų dėl pergalių“, - teigė fanas Armi.

„Reikėtų žaidėjams atlyginimus pakoreguoti, gal tada motyvacija atsiras?“, - komentavo dzūkas.


„Su visa pagarba Neptūnui ir Adomaičiui, toks žaidimas ir nusiteikimas tragedija. Kaip ir visas šis sezonas... Belieka tikėtis, kad šis sezonas bus geras spyris į šikną ir gera pamoka ateičiai, o svarbiausia - Motiejūnui...“, - savo mintis išdėstė Žygimantas.

„Niekaip nesuprantu, kaip laimėjo prieš Barsa, prieš Real, prieš Zvezda, prieš Neptūna nesugeba, ar čia Kazys klaida, ar kas čia vyksta. Gal websterio trūksta“, - mintimis dalinosi Elvinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: