Rinktinės fanai: „Jei taip ir toliau, Europos čempionate ir kito sezono „Žalgiriui“ laukia fiasko“

Rinktinės fanai: „Jei taip ir toliau, Europos čempionate ir kito sezono „Žalgiriui“ laukia fiasko“

LKF nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė trečiadienio vakarą Rygoje nesėkme pradėjo pasiruošimą pasaulio čempionato atrankai. Antroje rungtynių dalyje užstrigę Kazio Maksvyčio auklėtiniai 52:70 (15:16, 16:15, 12:19, 9:20) nusileido kaimyninės Latvijos ekipai.



Po šio mačo Lietuvos rinktinės aistruoliai socialiniuose tinkluose piktinosi ekipos žaidimu.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kiekvienais metais krepšinio rinktinės krenta žaidimo lygis, panašu, kad artėjama prie dar vienos gėdos, link futbolo rinktinės lygio.. Pataikymas tragiškas, susirinko profai, o mėto kaip mėgėjai“, - komentavo Meivardas.


„Nu ką ir vėl visi žinovai lietuvaičiai pradeda ant vyrų mėšlą drėbt. Palaukit, pirmos kontrolinės, kai kam debiutai, nėra pagrindinių. Nereikia iškart nurašinėt“, - teigė Evaldas.

„Kažko primena šių metų Žalgirį“, - rėžė Ramūnas

„Su tokiu žaidimu, nieko gero, toli neisim. Gėda žiūrėti į skersus perdavimus, tiesiai į rankas. Atkovoti kamuoliai, atėjo kaip į šventę, tik dėl vaizdo.. Suprantama ,kad tai tik pati pradžia, bet 20+ gynyboj prarastų kamuolių jau yra per daug. Metimų pasirinkimas pas kai kuriuos žaidėjus tokie patys kaip pas pradedančius vaikų metimus. Manau kad po šių rungtynių vyrai susiims ir gaus bent kokios motyvacijos atsigriebti. Pagarba Brazdeikiui, kuriam yra pirmos europietiškos rungtynės, kuriam dar daug išmokt reikia apie europietišką krepšinį, bet matėsi jog tik jis vienas ir stengėsi. Sėkmės tolimesnėse rungtynėse!“, - rašė Augustinas.

„Brazdeikis vienintelis žaidė, o likusieji tiesiog "dūrą" stūmė. Centrai vapšie grybai nesugeba net kamuolių atkovot, greičiau jokubaičiui leiskit žaisti“, - savo mintis išdėstė Maiklas.

„Apėmė tas jausmas primenantis Žalgirio sezoną. Ar tik nebus tas pats “greblys”, kuris taip duos per nosį, kad gėda visiems bus“, - komentavo Jaunius.

„Brazdeikis ir Grigonis vieninteliai pastangas rodė, o kiti mūsų žvaigždės tiesiog po aikštę vaikščiojo. Greitai mokosi iš Sabonio su Valančiūnu. Šaunuoliai, tikras noras atstovauti Lietuvai… Nusileiskite ant žemės, nes ne tik nuo latvių gausime“, - teigė Povilas.

„Jei taip ir toliau, Europos čempionate ir kito sezono „Žalgiriui“ laukia fiasko“, - komentavo Giedrius.


„Nors ir draugiškos ir prieš latvius, bet Brazdeikis pateisino lūkesčius. Žvėris užsivedęs“, - rėžė Valdas.

„Vienas ir vienintelis pliusas iš šio mačo - Brazdeikis gerai atrodė“, - rašė Deimantė

„Draugiškos ne draugiškos, bet tai yra gėda. Kur ambicijos kažkokios, noras parodyt, kad gali žaist, kova. Neužmirškit, kad atstovaujat Lietuva.. Vienintelis pozityvas Ignas. Net latviams neidomu buvo..“, - savo mintis išdėstė Cezaris.


„Dar Žalgiris Žukauska nori imti, nu grybų grybas totalus“, - piktinosi Rytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: