Rinktinės fanai po pergalės: „Preliudija lyg ir nebloga, bet iki orgazmo dar labai toli“

Rinktinės fanai po pergalės: „Preliudija lyg ir nebloga, bet iki orgazmo dar labai toli“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (7-1) paskutiniajame mače prieš Europos čempionatą iškovojo dar vieną pergalę.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune 90:73 (22:21, 17:15, 32:15, 19:22) pasaulio čempionato atrankos rungtynėse parklupdė Juodkalnijos (5-3) rinktinę ir žengė dar vieną žingsnį link patekimo į 2023 m. planetos pirmenybes.

Po šios pergalės rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ramiai, laukiam rugsejo 1d. Ten jau bus viskas kur kas rimčiau. Preliudija lyg ir nebloga bet iki orgazmo dar labai toli“, - rašė Edmundas.


„Tokio žaidimo tikimės ir Europos čempionate“, - džiaugėsi Alma.

„Pagal faktus ir tikimybes gan dažnai komandos kurios žaidė idealiai draugiškų rungtynių cikle, ėmė kluoti čempionatuose tiek tikėtai ar tiek netikėtai... Palinkėsiu Lietuvos vyrų rinktinei gero žaidimo ir suklupti ten kur galima...“, - komentavo Darius.

„2 pusę tikrai sulose kaip moka, solidžiai gerai kamuolys judėti pradėjo puolime ir gynyba pagerėjo, dėl to ir rezultatas pasikeitė į teigiamą pusę ir man geriau rinktinė žiūrisi kai Domas arba Jonas vienas kaskuris aikštėje lošia, o ne abudu“, - savo mintis išdėstė Naglis.

„Patiko Butkevičiaus šaltas žvilgsnis ir profesionalus darbas“, - rėžė Jurgis.

„Gražus, rezultatyvus antros varžybų pusės žaidimas. Pritariu ne vienam komentatoriui, jog abu aukštaūgiai vienu metu žaisdami baudos aikštelėje trukdo vienas kitam. Sabonis vikresnis, Valančiūnas sunkesnis, lėtesnis, dažnai priešininkai išmušdavo jam kamuolį iš rankų. Lengvesnis penketas trečiajame kėlinyje surengė keletą greitų atakų ir skirtumas nepaliaujamai augo. Įdomu, kas bus 13 nereikalingas. Sunku pasakyti, nes Masiulis, Echodas ir Žukauskas gavo mažai žaidybinio laiko, kad galėtų atsiskleisti. Kažin, ar Rytas nepaskubėjo su pirmųjų dviejų krepšininkų kontraktais? Sėkmės rinktinei Europos čempionate. Grįžkite su medaliais!“, - mintimis dalinosi Regina.

„Gražu ir šiek tiek keista, kai sako, kad Lietuva neturi metikų. Grigonis, Giedraitis, Kuzia puikiai mėto, JV ir Sabas laiko baudos aikštelę. Sėkmės vyrams, gerų teisėjų, nes viską ką jie gali, jau ir taip aitduoda“, - rašė Orijus.

„Šaunuoliai, laukiu čempionato, tokiuosi vyrai pavarys“, - džiaugėsi Sandra.


„Lietuvaičiai pradėjo rungtynes do nata ir baigė varžybas do nata. Puikus reginys, už Lietuvą!“, - komentavo Aivaras.

„Su tokia gynyba, gausim faktas...“, - savo mintis išdėstė Valdas.

„Viskas gražu šiandien. Tik kliūna Jonas. Ne prasta gynyba ar klaidos, bet požiūris. Piktas, nepatenkintas, visur priekaištai. Atrodo, kad susireikšminęs. Tai kaip gali sektis kai taip nusiteikęs. Pakeistų požiūrį ir nuveiktų daugiau“, - rėžė Gytis.


„Valančiūno gynyba kelia nerima“, - mintimis dalinosi Dovydas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: