Rinktinės fanai: „Maksvytis irgi daro klaidas, o tai puikiai atsispindi rezultatuose“

Rinktinės fanai: „Maksvytis irgi daro klaidas, o tai puikiai atsispindi rezultatuose“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei (0-2) antrajame Europos čempionato B grupės mače nepavyko atsitiesti ir atsidaryti savo pergalių sąskaitos turnyre.



Kazio Maksvyčio kariauna dramatiškoje kovoje 73:77 (25:23, 16:17, 15:10, 17:27) nusileido Olimpiniams vicečempionams prancūzams (1-1) ir pirmosios pergalės dar turės palaukti.

Po šio mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Prancūzai supranta, kad lietuviams reikia tritaškių rungtynių pabaigoje, bet lietuviai to nesuprato.. Sabonis duoda pasą sausakimšoje baudos aikštelėje Jonui, kai turėjo dėti per galvas pats, būt bent pražanga, dabar klaida.. ir dar daug nesąmonių... Mūsų vyrai kaip mažvaikiai, žiauriai sužvaiždėję...“, - rašė Jonas.


„Kodėl Valančiūnas nemeta? Kodėl Sabas pastoviai iskisineja pasus kai turi pats imtis iniciatyvos ir veržtis link kasio ir kodėl su juo šiandien buvo lošiamas pikenrolas o ne su Valančiunu? Kolkas mūsų dideli labiausiai nuvilia, nes iš jų daugiausiai buvo tikimasi...bet Jokubaitis snd buvo maladec ir gaila, kad Kuze žaidė tiek mažai minučių, nes Prancūzų priekinė linija aukštą ir turėjom žaisti vos ne visą laiką su Domu ir Jonu...visi kiti sulose tikrai neblogai ir Šaunuoliai kad atidavė visą sirdy, tik labai gaila kad antras laimėtas iš eilės varžybas atiduodamam pergalę, šiai rinktinei reikia išmokti laimėti, bet tauta su Jumis vyrai ir tikrai tikim, kad nepalusit psichologiškai ir sekančias prieš silpnesnius varžovus jau pasiimsit, nes tikrai rinktinė turi potencialo ir nėra nei vieno neįveikiamo jiems varžovo šiame čempionate“, - komentavo Naglis.

„Antras pralaimėjimas ir antras dėl trenerio kaltės. Visiškas komandos nevaldymas ir laiku nepaimta minutinė pertraukėlė. Nėra žodžių....“, - piktinosi Gintaras.

„Gera komanda, geras treneris, galėjo imt abi. Bet yra, kaip yra, gaila chebros...“, - liūdėjo Artūras.

„Žaidimas geresnis, bet trūksta tikro lyderio kuris gali pelnyti taškus esant bet kokioms aplinkybėms. Prancūzai turėjo Fourier“, - rėžė Justinas.

„Treneris tai visiškai nereaguoja į tai kas vyksta aikštelėje. .. Sabonis, JV, Jokubaitis, Butkvečius ir Grigonis.. Tokiu penketu žaidžia kai reikia taškų, tragedija.. Giedraitis sėdi visą mačą, kodėl.. Brazdeikis sėdi, Lekavičius sėdi.. Nenormalu, kaip taip nieko nematyt“, - rašė Stasys.

„Nieko čia baisaus dar neįvyko. Išeit iš grupės laisvai galima, su visais žaist irgi galim. Visos kovos prasideda nuo rytojaus“, - komentavo Mantas.

„Graži kova medalių neduos. Geriau negražu, bet pergalė, nei gražiai o pralaimėjimas. Laikas susimąstyti, bet tikiu, kad bus pergalės“, - piktinosi Evaldas.


„Praktiškai per Sabonį abi varžybos gale praloštos. Nei jis baudų pataiko, nei tritaškių. Ir dar klaidas daro gale žaidimo“, - liūdėjo Tomas.

„Puiki kova, žaidėjai tikrai atidavė daug, kad laimėtų ir nepalyginsi to, kaip buvo žaidžiama su Slovėnija, deja, neuztenka to ir aišku dar sėkmės trūksta. Kas krito į akis, tai teisėjavimas, kur propoguojamas regbis ir tas kontaktinis žaidimas daugiau tinka FRA, antra, pasigedau aikšteleje daugiau Kuzminsko, Giedraičio, tiesiog keisti trenerių sprendimai nerotuoti jų keitimuose ir aišku, kelios esminės klaidos pabaigoje atėmė galimybę pasiekti pergalę. Maskvytis ir trenerių štabas irgi daro klaidas ir tai puikiai atsispindi rezultatuose“, - savo mintis išdėstė

„Antros rungtynes, antras gaunam per 4 minutes. Po pirmų, visi ekspertai kabino medalius. Ką kabinsit po antrų? Žaidimas geras, bet trūksta ramumo“, - rėžė Tomas.


„Reikėtų didžiuotis, o ne juoktis. Prieš tokius stiprius konkurentus atsilaikyti visas rungtynes, taškas į tašką, tikrai nėra taip lengva. Buvo didelė įtampa ne tik mums, bet ir žaidėjams. Šaunuoliai! Laukiam rytojaus, bus dar sunkiau, bet jau apšilom, tad viskas bus gerai“, - mintimis dalinosi Aurelija.

„Ačiū vyrams už kovą, žinoma skauda širdį tiek jėgų atiduda, bet nenusiminkim, jei mums nesiseka du kartus iš eilės, ir pabandom iš naujo“, - savo mintis išdėstė Elzė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: