„Ryto Balsas“ prieš mačą su „Lenovo“: „Pamatysime, ką mes mokame ir ko „Rytui“ dar trūksta“

„Ryto Balsas“ prieš mačą su „Lenovo“: „Pamatysime, ką mes mokame ir ko „Rytui“ dar trūksta“

LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ komanda trečiadienį išvykoje pradės naująjį FIBA Čempionų lygos sezoną ir pirmasis vilniečių varžovas - Tenerifės „Lenovo“.



H grupėje taip pat žaidžia Vassilio Spanoulio treniruojama Atėnų „Peristeri“ ir Herclijos „Bnei“ iš Izraelio. Į antrąjį etapą pateks dvi stipriausios grupės ekipos.

Apie artėjančias FIBA Čempionų lygos kovas savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Praėjusios savaitės pabaigoje Rytas atliko paskutines repeticijas prieš jau rytoj startuosiančias kovas Čempionų lygoje.


Kalbant trumpai, apie LKL kovas, tai abejos rungtynės buvo tokios, kokias norėtųsi matyti kuo dažniau - užtikrintas dominavimas nuo pat pirmųjų minučių ir jokių minčių apie varžovų pergalę.

Išskiriant pavienius žaidėjus - labiausiai džiugina Margiris Normantas. Atrodo, kad kapitono statusą gavęs gynėjas tiesiog kaifuoja nuo šios galimybės ir jį ši atsakomybė tik dar labiau mobilizuoja. Šimtaprocentinis užsivedimas, komandos draugų palaikymas ir puikus žaidimas. Panašu, kad vasarą Margiris tikrai netinginiavo, žinodamas, kas jo laukia.

Apie kiekvieną žaidėją nekalbėsime, juos aptarti plačiau galėsime sezonui įgavus didesnį pagreitį ir įvertinus juos rimtose kovose. Nors ir yra keletas klaustukų, tačiau juos palikime ateičiai arba bent jau rytdienai, kuomet susitiksime su vienais iš Čempionų lygos favoritų ir galėsime pažiūrėti, ką mes mokame ir ko Rytui dar trūksta.

Nors Tenerifė kiek pasikeitusi nuo praėjusio sezono, tačiau ekipos branduolys išlikęs tas pats. Smogiamasis Huertas&Shermadini duetas, bet kada pasiruošęs iššauti snaiperis Sasu Salinas iš Suomijos, Europos čempionu tąpęs Jaime Fernandezas ir dar didžiulis būrys patyrusių ir lygiaverčių krepšininkų, kurie bet kada pasiruošę duoti kokybiškų minučių.

Kanarų salyno krepšininkai juokauti tikrai nepasiruošę, o tą įrodo ACB lygos sezonas pradėtas dvejomis užtikrintomis pergalėmis. Tad rytojaus vakarą San Cristobal de La Lagunos mieste vilniečių laukia tikras iššūkis su kuriuo galutinai galėsime sakyti, kad sezonas prasidėjo!“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: