„Ryto“ fanai: „Legionierių žaidimas - apgailėtinas. Čempionai taip žaisti negali“

„Ryto“ fanai: „Legionierių žaidimas - apgailėtinas. Čempionai taip žaisti negali“

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionai naujajame sezone nepralaimėję išliko tik iki ketvirtojo turo.



Vilniaus „Rytas“ (3-1) savo aikštėje nusileido Kėdainių „Nevėžiui-Optibet“ (2-2) – 88:92 (25:21, 20:20, 19:33, 24:18).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Jokių pateisinimų. Gėda. Čempionai taip žaisti negali. Pasiruošime pralaimėjimas Lietkabeliui ir vos ne vos išstenėta pergale Utenoje nebuvo atsitiktinumas. Turime rimtų problemų jau sezono starte“, - rašė Alanas.

„Nevežiui pralošti. Nu nėra žodžių“, - piktinosi Tomas.

„Baisiau negu pralaimėjimas yra nusiteikimo laimėti kiekvienas varžybas nebuvimas. Gal įpūs kai kuriems “lavonams” treneriai ir komandos draugai iki šeštadienio? Nemažai mes tų lavonų prisižiūrėjom šįvakar“, - teigė fanas Algirdas.

„Tragedija su komandos komplektacija. Jei čia ir dabar su įžaidėju nepadarysit tvarkos, tai sezonas visiškai palaidotas“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„Neturi Rytas įžaidėjų, Varadi + Elvaras = 1 rez.perdavimas per rungtynes“, - mintimis dalinosi Rolandas.

„Kad daugiau nepasikartotu tai!“, - rašė Leonid.

„Bausus vaizdelis. Įžaidėjas ir centras - akivaizdžiausios Ryto bėdos“, - piktinosi Valdas.


„Labai gerai, dabar gal supras, kad sudėtis yra tragiška“, - teigė fanas Darius.

„Silpniausias centrų tandemas Ryto klube , berods, per visą LKL istoriją - žaidimas nugara, pataikymas iš po krepšio ir nuo baudų linijos labiau nei tragiškas. Juolab, kad nei vienas nebuvo, nėra ir nebus niekada pagrindiniu centru jokiam klube.Į kašį abu niekada net nežiūri ir nesugeba po krepšiu Nevėžio mažylių apeit. Ką ten apeit - sugrūst reiktų kamuolį iki alkūnių, uždirbant baudos metimą.Visa kita pataisoma, sužais dar žemesni žmonės pagal savo galimybes“, - komentavo Algirdas.

„Kaip ir tradicija nepažeista.. trečias sezonas Nevėžis mums subinę atspardo, kas čia per sensacija - čia pastovumas“, - savo mintis išdėstė Saulius.


„Gailestis! Nesuprantu nepataikom iš sukurtu progų! Žaidimas be jokio nusiteikimo ir noro kažka įrodyti! Klaidos beprasmės! Gal užsidarykite salėje iki kitų varžybų , kad iš po krepšio įmestute kitas varžybas!“, - mintimis dalinosi Linas.

„Sakykit ką norit, bet čia yra gėda. Visiškai jokio noro laimėt, jokios gynybos, Echodo visi pramesti metimai iš po krepšio. Legionierių žaidimas irgi apgailėtinas“, - komentavo Augustinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: