„Ryto“ fanai: „Gėda treneriams ir žaidėjams. Kas bus su „Žalgiriu“ net nenorime pagalvoti“

„Ryto“ fanai: „Gėda treneriams ir žaidėjams. Kas bus su „Žalgiriu“ net nenorime pagalvoti“

LKL nuotr.

Čempionams sezono startas klostosi sunkiai. Dabartiniai „Betsafe-LKL“ čempionato nugalėtojai, Vilniaus „Ryto“ (3-2) klubas, patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės žaidžiant savo namų arenoje.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai 71:78 (10:14, 26:16, 12:17, 23:31) krito prieš kol kas viską laiminčią Jonavos „Cbet“ (5-0).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Aš kartojau ir kartojau, jog Echodas nebe reikalo Italijoje ant suolo sėdi. Bet pas mus kažkodėl starte lošia. Paranormalus reiškinys“, - rašė Gedas.

„Premijos iš ČL ir LKL. Išėjo Buva ir Butkė, neišlaikėm net Speedy. O šiandien 8 assistai per 4kėl. ir fiasko prieš lygos grandus: “Nevėžį” bei “Jonavą”“, - piktinosi Ovidijus.

„Nėra nė vieno įžaidėjo, širdis neskauda tik tada kai įžaidinėja Margiris. Fridriksonas vietoj derinio ieško Fosterio tam, kad nusimest atsakomybę nuo savęs. Nėra centro, nė vieno. Atsidurę po krepšiu (ten kur jiems kamuolį pasuoja) jie arba nesugauna, arba gavę suklįsta atmetinėdami atgal. Nors turėtų grumtis ir daryt taškus, čia gi jų vieta. Kažką dar pamiršau, - ai Masiulis, nu va jį pamiršau jau išvis. Mes dėl to nenustosim sirgt už savo miesto komandą, kad joje šiuo metu žaidžia 5 žaidėjai netraukiantys ryto lygio, bet perskaitykit ir padarykit išvadas“, - teigė fanas Dominykas.

„Kol komandoje žais žaidėjas, kuris giliai širdy nekenčia Ryto ir tik dėl pinigų čia yra, tol tokį rezultatą turėsim“, - savo mintis išdėstė Tomas.

„O aš vis dar esu visiškai ramus. Sezono pradžia. Žaidėjai neįmeta laisvi metimų. Tikėtina kažkas negerai su fiziniu pasiruošimu. Bet čia tik sezono pradžia ir nėra čia ko pergyventi anksčiau laiko“, - mintimis dalinosi Janas.

„Ypatingai prastas žaidimas. Gėda ir treneriams ir žaidėjams. Žemiau kritikos“, - rėžė Linas.

„Pernai laimėjom LKL ir dėl to palaidojom šį sezoną, nes nebuvo kaip atleisti trenerio, kuris, nors ir nėra labai prastas, bet netempia Ryto lygio. Bent jau tokio lygio, kokį norėtumėme matyti. Iš to ką teko matyti, tai prieš Žalgirį šiemet neturim jokių galimybių. Ir jie žaidžiau daug geriau, ir Rytas daug prasčiau. Tokia realybė“, - rašė Tomas.


„Po pralaimėjimo Nevėžiui treneris sakė, kad veidrodžių visiems reikia. Dar nespėjo nupirkti?“, - piktinosi Valdas.

„Lietuvos krepšinio istorijoje dar to nebuvo, kad čempionus spardo kas netingi“, - teigė fanas Laurynas.

„Jeigu Hamilton būtų pataikęs baudas, dabar turėtume 3 pralaimėjimus LKL, taigi ne blogiausias variantas. Blogiausia tai, kad pralaimėjimų jau turime net nesužaidus su stipriausiom komandom(Žalgiris, Lietkabelis, Wolves). Kas bus su Žalgiriu net nenoriu pagalvoti“, - savo mintis išdėstė Darius.


„Man tai atrodo, kad klubo funkcionieriai gauna savo dalį, ir dėl nieko jaudintis ar vargti nereikia - asmeninės pajamos nepriklauso nuo rezultato. Tokią nuomonę susidariau pernai, kai paleido Ndour pakilime, po kurio smukome. Dabar vėl panašu - buvo visos galimybės sustiprėti, bet ties tuo reikia dirbti“, - mintimis dalinosi Tomas.

„Zavackas puikiai padirbėjo žaidėjų turguje. Fosteris vienas dar kažką stengiasi padaryti, kiti žaidėjai tik pabėgioti susirenka. Panašu šių metų mūsų tikslas bus pakliūti į top 8 lkl, čempionų lygoje su tokiu žaidimu galime net nedalyvauti, kad nesidaryti gėdos“, - rėžė Irmantas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: