„Žalgirio“ fanai: „Panašu, kad Brazeikiui po Lietuvos pilietybės bus suteiktas garbės piliečio statusas“

„Žalgirio“ fanai: „Panašu, kad Brazeikiui po Lietuvos pilietybės bus suteiktas garbės piliečio statusas“

Kazio Maksvyčio treniruojamas Kauno „Žalgirio“ klubas iškovojo pirmą pergalę šiame Eurolygos sezone. „Žalgirio“ arenos akivaizdoje žalgiriečiai rezultatu 68:65 (16:24, 15:14, 21:15,16:12) palaužė Bolonijos „Virtus Segafredo“ ekipą iš Italijos.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Šaunuoliai, bet žaidimo lygis buvo siaubingas, palyginus su pirmom 2 rungtynėm, kurias nors ir pralaimėjo“, - rašė Džiugas.


„Čia tai kova. Pagaliau pamačiau senąjį, gerąjį ŽALGIRĮ. Buvo visko nepataikytų tritaškių, metimų iš po krepšio, nesusikalbėjimo gynyboje, bet buvo noras ir ugnis akyse, kuri davė pergalę“, - teigė fanas Vitalijus.

„Panašu, kad Ignui po Lietuvos pilietybės bus suteiktas garbės piliečio statusas“, - džiaugiasi Domas.

„Na žadimas tai šiandien buvo BAISUS! Tritaškiai tragedija, su greitom atakom ir pramestais metimais iš po krepšio tai kažkokia ANOMALIJA, nežinau ar kada mačiau kažką panašaus, na bet svarbiausia PERGALĖ!!“, - komentavo Svajūnas.

„Koks Igno Brazdeikio pasitikėjimas, koordinacija, užsibaigimas ir kaire ir dešinę, lipimas ant lentos prieš didesnius žaidėjus ir galimybė atstovėti prieš 4-us varžovų numerius, šiams centruojant po krepšiu. MVP!“, - savo mintis išdėstė Sporto komentaras.

„Žaidimas klampus buvo, bet Virtus tokia komanda ji niekam neleis žaisti bus gimdymai. Maskvytis šaunuolis, reaguoja bravo, kad Lukui davė mažai žaisti, nes akys visad verkia matydamas, kaip per jį visi eina, o dar ir puolime nieko nebeduoda. Brazdeikis amerikietiškus kiaušius turi, bet būtina stiprintis ir tai faktas labiau centro manau reikia“, - mintimis dalinosi Nerijus.

„Neramina klaidų kiekis. Nervingas vakaras, bet del to krepšinį visi mylim, Žalgiris“, - rašė Laurynas.

„Kai tokia kovą. Toks noras! Atsidavimas! Tai yra super! Nors ir būtų pralaimėjimas, nesvarbu. O pergalę pelnyta! “, - teigė fanas Andrius.


„Ačiū Brazdeikiui, kuris individualiai išlošé!“, - džiaugiasi Vilius.

„Seniai tokia tikslią ginybą, šaltus nervus ir koncentraciją mačiau pas Žalgiriuką rungtynių pabaigoje“, - komentavo Edgaras.

„Širdis krūtinėje džiaugėsi matant nors ir prastai pataikantį, taciau kovojantį Žalgiriuką. Pirma yra. Žalia balta!“, - savo mintis išdėstė Armi.


„Fatališkas nepataikymas iš trišakių. Bet fortūna mūms nusišypsojo.
Su pergale!“, - mintimis dalinosi Rita.

„Taktika ir taiklumas - 0, kovingumas - 100! Pergale turbininė“, - rėžė Dainius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: