„B Tribūna“: „Čempioniškas pachmielas stiprus, bet kartu tai ištversime“

„B Tribūna“: „Čempioniškas pachmielas stiprus, bet kartu tai ištversime“

FIBA nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) išaušo laikas pirmajam praėjusio sezono finalininkų susitikimui.



Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (4-2) savo aikštėje 79:70 (17:20, 20:13, 18:15, 24:22) atsilygino už nugvelbtą auksą Vilniaus „Rytui“ (3-3).

Po rungtynių ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Dvigubas savaitgalis Panevėžyje. Taip jau atsitiko, kad šį šeštadienį tame pačiame mieste žaidė ir Rytas, ir Dainava. Dainavą palaiko 29 rytfaniai, kurie išvysta alytiškių dominavimą bei užtikrintą pergalę, kuri dar labiau artina Dainavos klubą iki aukso pirmoje lygoje.

Pozityviomis nuotaikomis keliaujame palaikyti Rytą. Sektoriuje susirenka 58 žmonės iš kurių 21 draugas iš Alytaus. Ačiū jiems už prisijungimą! Vaizdas aikštėje ir toliau nesikeičia. Tragiškas tritaškių pataikymas, visiškas kai kurių žaidėjų minkštumas bei kontakto vengimas jau tampa ne staigmena, o įprastu vaizdu aikštelėje. Komanda tikrai tikime, tačiau kol galvose mąstymas nesikeis, nepanašu, kad rezultatas bus gautas. Kol kas atrodo, kad blogiausias Ryto startas LKL istorijoje dar nėra pakankama priežastis požiūriui ir mąstymui pasikeisti. Čempioniškas pachmielas stiprus, bet kartu tai ištversime.

O jau šeštadienį judame į Alytų, kur privalai būti ir tu! Rašyk mums asmeninę žinutę, registruokis ir važiuojame kartu!“, - rašo „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: