„Žalgirio“ fanai: „Teisėjai stipriai prisidėjo prie pralaimėjimo, nes buvo FIBA lygio teisėjavimas“

„Žalgirio“ fanai: „Teisėjai stipriai prisidėjo prie pralaimėjimo, nes buvo FIBA lygio teisėjavimas“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktojo Eurolygos turo rungtynėse išvykoje patyrė pralaimėjimą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Serbijoje rezultatu 76:87 (22:20, 14:24, 21:16, 19:27) nusileido Belgrado „Partizan“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Teisėjai stipriai prisidėjo prie pralaimėjimo. Daug prigrybavo...“, - rašė Giedrius.


„Žinoma, teisėjai tai tikrai į vieną pusę švilpė, gėda, kad Eurolygos teisėjai taip švilpė, bet jei taip toliau su žaidėjų psichologija, tai išvykoje pergalių šį sezoną nematysime. Tikra tryda“, - teigė fanas Svajūnas.

„Teisėjai padarė savo darbą. Brazdeikis įsiveržia į baudos aikštelę, duoda pražangą puolime, nors Lyday judėjo kontakto metu, o kitoje pusėje lygiai ta pati situacija Punter vs Butkevičius ir Butkevičiui pražanga, bet Punterio taškai. Buvo ir daugiau fokusų“, - piktinosi Giedrius.

„Visi čia į pralaimėjimą žiuri labai pozityviai. Taip galim kalbėti apie baudas, teisėjus ir visą kitą, bet aš jau kelintą grajų matau, kad Žalgirio greitas puolimas yra lyg 5-okų tarpklasinių lygio greitą ataką, 4-os pozicijos žmogus pradeda greitą ataką ir veržiasi praktiškai trys žmones, supratęs, kad neišsimes metimo, bando atmesti, kas gaunasi į kamuolys į out"ą. Brazdeikio greitą ataką irgi praktiškai į trys žmones, tik šį kartą pataiko sunkų metimą, apie Dimša greitam puolime išvis nėra ką kalbėti, visi bandymai užbaigti ataką baigėsi blokais. Ir čia viskas neina kalba apie būtent šitą grajų, tas pats buvo ir namie prieš Virtus, Barca ir dabar lygiai tą patį pamatėm. Žalgiriui be kovingumo reikia padirbėti prie prie greito puolimo“, - komentavo Lukas.

„Man labai patiko, kaip žalgirio žaidėjai vienas kita motyvavo, lygiai tas pats su trenerių štabu, visi kalba ir stengiasi užvesti. Įsiminė vienas epizodas po techninės Kaziui, šalia ant suolo sėdintis Evansas jam plojo žiurėdamas į jį“, - savo mintis išdėstė Ernestas.

„Gaila. Šansai vėl visi buvo iki pat galo. Nepataikytos baudos ir smulkios klaidos.... Na ir teisėjai patys toks jausmas jautė spaudimą ir sprendimai kartais nesuprantami jų.... Žaidimas vis gerėja, viskas priekyje. Žalia Balta! Neliūdim!“, - mintimis dalinosi Arnoldas.

„Partizanas gali teisėjams padėkot. Ačiū už kovą žalia balta“, - teigė fanas Andrius.

„Baudų pataikymas ir abejotini teisėjų sprendimai, tokie kaip gale pražanga Ulanovui,kai perėmė kamuolį, Butkevičiui penkta ir pražanga puolime Brazdeikiui, kai gynėjas nebuvo pilnai užėmęs pozicijos...“, - rašė Saulius.


„GĖDA! FIBA lygio teisėjavimas...“, - piktinosi Lukas.

„Iš jausmo buvo matyti, kad primesto serbiško žaidimo stiliaus Žalgiris nesugebėjo prisijaukinti, o kai negali atsakyti tuo pačiu, lieka tik pralaimėti“, - komentavo Kotryna.

„Kas bažnyčioje žvakutės neuždegėt? Kad tiek baudų pramesta ir aišku klaidos išsimetant kamuolius ir lengvi taškai“, - savo mintis išdėstė Arūnas.


„Belgrade nepalaužti kauniečiai davė gerą mačą, išlikti rungtynėse, kai turi pora situacijų su -dviženkliu rezultatu tokioje atmosferoje - psichologinis tvirtumas yra. Potencialo tikrai yra!“, - mintimis dalinosi Sporto Meistrai.

„Tegul pavaro Maskvytis per pres konferenciją, darysim crowd fundingą sumesim ant baudos. Birkučio du taškai nupisti, Butkei ir lekavičiui už nieką baudos, Ūlei poryt sušvilpė. Nu ne tokie lochai tokiose arenose turi švilpt. Mldc vyrai. Grajus būtų buvęs gražus, jei ne teisėjai“, - rėžė Juozas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: