„B Tribūna“ prieš rungtynes su „Wolves“: „Pseudo vilkai yra tie, kurie turi būti paskersti jau šiandien“

„B Tribūna“ prieš rungtynes su „Wolves“: „Pseudo vilkai yra tie, kurie turi būti paskersti jau šiandien“

LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai vis dar negali rasti kelio į pergalęs, o tai pakeisti mėgins šeštadienį, kai žais LKL čempionato rungtynes.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai svečiuose susikaus su Alytaus „Wolves“ krepšininkais.

Primename, kad vilniečiai LKL patyrė tris pralaimėjimus iš eilės ir savo sąskaitoje turi 3 pergales, 3 pralaimėjimus bei užima 5 vietą.

Tuo tarpu „Wolves“ laimėjo 5 kartus, pralaimėjo kartą bei rikiuojasi 3 vietoje.


Prieš šias rungtynes ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:

„Išvykos į Alytų visada yra gana smagios. Jos netolimos lyginant su dauguma, o ir keliaujame į draugišką miestą. Čia matote išvyką į Alytų 2013 metais, 15-asis mūsų judėjimo gimtadienis. Tuomet sektoriuje buvo daugiau nei 100 žmonių, o palaikymas buvo itin galingas.

Tačiau šis šeštadienis yra visiškai kitoks. Šiemet Alytuje žaidžia komanda, į kurią neįmanoma žiūrėti teigiamai. Komanda, kuri apsimeta naujaisiais Vilniaus šeimininkais. Komanda, kuri persmelkta rusiškų pinigų ir vertybių nebuvimu. Būtent pseudo vilkai yra tie, kurie turi būti paskersti jau šį šeštadienį.

Nepaisant to, kad komanda dabar itin gilioje duobėje, būtent šiame mače jai reikalingas kuo garsesnis ir galingesnis palaikymas. Šios rungtynės privalo padėti komandai atsispirti ir pradėti kilti iš duobės.

Važiuoti į Alytų tu tiesiog privalai! Tad nieko nelauk, rašyk mums, registruokis ir važiuojam!“, - rašo „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: