„Green White Boys“: „Nesvarbu, kas atsiduria mūsų kelyje – jie aikštę turi palikti pralaimėję“

„Green White Boys“: „Nesvarbu, kas atsiduria mūsų kelyje – jie aikštę turi palikti pralaimėję“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai pradėjo šį sezoną ir Eurolygoje savo sąskaitoje turi dvi pergales, tris pralaimėjimus bei rikiuojasi 13 vietoje.



Tuo metu LKL čempionate Kazio Maksvyčio auklėtiniai laimėjo visus septynis kartus ir rikiuojasi pirmoje vietoje.

Ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ nusprendė pasidalinti savo mintimis apie sezono pradžią ir šios savaites rungtynes.

Kviečiame paskaityti:


„Ateinantis savaitgalis bus pažymėtas dvigubu derbiu: šeštadienį namuose dubleriai susitiks su „ryto“ jaunimu, o sekmadienį pagrindinė komanda viešės Vilniuje, kur lauks akistata su amžinais priešininkais iš sostinės.

Abiejų komandų tikslas privalo būti vienas – po šio savaitgalio išlaikyti 0 ties pralaimėjimų grafa.  Tiek „Žalgiris“, tiek „Žalgiris-2“ kol kas dominuoja NKL ir LKL čempionatuose ir tas dominavimas privalo tęstis.

Praėjęs sezonas žaliai baltiems buvo labai sudėtingas, todėl džiugu matyti šįmet komandą maksimaliai nusiteikusią kiekvienam LKL mačui. Nesvarbu, kas atsiduria mūsų kelyje – jie aikštę turi palikti pralaimėję.

Su tokiu mentalitetu „Žalgiris“ šį sezoną tikėkimės ir toliau šluos visus varžovus nuo kelio, o tai parodyti tiesiog būtina jau pirmajame šių metų mače su „rytu“ Vilniuje.

Vilniečiai vienam sezonui draugiškai nusprendė pasaugoti tai, ką „Žalgiris“ trumpam yra praradęs, tačiau jau šį pavasarį vėl susigrąžins – LKL čempionų titulą.

Mūsų tikslas, kad viso šio kelio metu komanda jaustų maksimalų palaikymą ir nė sekundei nesudvejotų, kad turi geriausią ir stipriausią palaikymą Lietuvoje.

Nesvarbu: Vilnius, Prienai, Šiauliai ar Alytus. Mūsų bus daug ir mes būsime garsiausi.


Kiekvienas iš šį postą skaitančių žaliai baltų turi prie to prisidėti. Jeigu reikalaujame maksimumo iš komandos – maksimumą turime atiduoti ir patys.

Šeštadienį ateik į dublerių mačą Kaune, o sekmadienį Vilniuje palaikyk pagrindinę komandą.

Deja, Vilniuje turime ribotą vietų skaičių ir šiuo metu jau tėra likusios vos kelios laisvos vietos vykti kartu su mumis. Bet dar gali pabandyti parašyti – galbūt kažką sugalvosime.


Tik Žalgiris!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: