„Žalgirio“ fanai: „O dabar atėjo laikas sutraiškyti vilniečius“

„Žalgirio“ fanai: „O dabar atėjo laikas sutraiškyti vilniečius“

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda iškovojo įspūdingą pergalę šeštojo Eurolygos turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje panaikino dvidešimties taškų deficitą ir rezultatu 88:81 (13:25, 19:19, 22:17, 34:20) įveikė Berlyno ALBA krepšininkus.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nėra žodžių, kad apsakyt kokios nerealios rungtynės buvo. Praplikau dar labiau nei turėjau, bet kiek adrenalino, kiek įtampos, kokie superiniai sirgaliai, kokie kosminiai Ulanovo metimai! Ačiū Žalgiriui už gražias rungtynes, už atkaklumą, už charakterį. Ačiū!“, - rašė Vaidas.


„Kosminis krepšinis ketvirtas kėlinys! Vau! Žalia balta!“, - teigė fanas Šarūnas.

„Ir vėl juda krūmai ir vėl sukasi malūnai, kas bus , kas nebus žalia balta nepražus!“, - džiaugiasi Vitalijus.

„Su pergalė! O dabar atėjo laikas sutraiškyti vilniečius“, - komentavo Karolis.

„Va čia ir yra šių metų Žalgiriukas, nu nemoku pasakyt, ką jie padarė, nuo -20 iki pergalės, čia yra kažkoks kosmosas, kokios stiprybės reikia, taip atsitiesti rungtynėse“, - savo mintis išdėstė Sandra.

„Atrodė, kad Alba žaidžia kaip GSW, bet galiausiai Žalgiris sudavė paskutinį smūgį. Wow! Žiūrėti į taip pataikančias komandas vienas malonumas“, - mintimis dalinosi Sporto Meistrai.

„Pirmiausia reikia Evansui padėkoti, kuris užkurė Žalgirį su savo fantastiniais tritaškiais, paskui Brazdeikis pratęsė šį nerealų kėlinį, o užbaigė Ulanovas, šita trijulė geriausią, ką Žalgiris turi šiais metais“, - rėžė Dainius.

„Kova, pasiaukojimas ir rezultatas. ŽALGIRIS - vienas už visus, visi už vieną“, - teigė fanas Vitalijus.


„Tritaškių lietus svečius skandina, Tritaškių lietus fanus svaigina, Tritaškių lietus suteikia viltį, Net iš minus dvim kas kart pakilti!“, - rašė Juozas Liesis.

„Ņu nieko sau, taip nieko ir nesupratau kas čia įvyko. Bet malonu buvo. Ačiū ir sėkmės“, - džiaugiasi Danutė.

„Aišku, širdies lašai nepamaišytų, bet ačiū už fantastinį 4 kėlinį. Jei taip ir toliau, patekti galime į atkrintamąsias“, - komentavo Grita.


„Tai galima vadinti sėkme, bet komandos charakteris... yra kažkas tokio... padarėm vienus šnicelius, važiuojam savaitgali kitų krusanonu valgyti
“, - savo mintis išdėstė Aidas.

„Kovingumo iš šiu metu žalgirio tikrai neatimsi. Labai tikiuosi, kad jie taip norės luptis visa sezona. Ačiū už pergalę, iškovota su charakteriu. Kai kurie tritaškiai sukrito iš sunkiu padėčiu, bet juk sekasi geriausiems. Ačiū, treneri, Jūs vis geriau imate jausti komanda ir labai džiugino nuduoti velniai per pertraukėles. Viskas šiandien iš trenerio buvo laiku ir vietoje“, - mintimis dalinosi Povilas.

„Malačiai, pasiautė tritaškiais ketvirtą kėlinį. Spaudžiu dešinę!“, - rėžė Lukas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: