„Žalgirio“ fanų komentarai: „Kitą sezoną imam M. Fosterį“

 „Žalgirio“ fanų komentarai: „Kitą sezoną imam M. Fosterį“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko intrigos nepašykštėjęs pirmasis šio sezono grandų mūšis.



Po ilgos pertraukos į sostą grįžęs Vilniaus „Rytas“ (5-3) savo arenoje 89:85 (23:27, 20:21, 20:21, 26:16) įveikė Kauno „Žalgirį“ (7-1).

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Pralošė laimėtas rungtynes, 3 kėlinyje jau galėjo uždaryt tai ne, kuo mandriau reik, kamuolį visur tik ne saviem.. Atskiras ačiū teisėjam už neaiškios kilmės baudas puolime. O Lukošiūnui ir Cavanau visas diplomas, už ypatingas pastangas dovanojant rytui pergalę. Kitam sezonui juos abu į rytą“, - rašė Kristupas.

„Eilinį kartą Lukošiūnas perlaikytas aikštelėje, Iggy išsimušė iš grajaus prasėdėjęs per ilgai ant suolo. Gėda pralaimėt šitiems grybams, bet manau tai paskutinis Žalgirio pralaimėjimas jiems šį sezoną, mark my words“, - piktinosi Evaldas.

„Na duokim pasidžiaugt ir jiems, sumetė savo nesąmones Fosteris, Uleckas flopina tai tobulai... Aišku, dabar jiems sparnai užaugo, kad Žalgiris nugalimas ir šiemet. Dabar jie sapnuos ir sapnuos...“, - teigė fanas Andrius.

„Nu bet blemba gi negalima pykti ant vyrų, kad pralošė, juk mes turime vienintelę komandą, kuri lošia EL, net dvi dienos pilnai nepraėjo po Alba rungtynių ir buvo logiška, kad vyrai pavargę ateis žaisti, va rytas turi sočiai pilna laiko pasiruošti rungtynėms ir sėdi pilvus išvertę, apskritai manau, kad Žalgiris turėtų po EL rungtynių minimum 4 dienų pertrauką daryti ir nežaisti LKL viduryje savaitės prieš išvykos rungtynes, juk vyrai gi irgi pavargsta, apskritai, manau, dauguma sutiktų, kad Žalgiris išvis LKL nežaistų, dabar du kartus žais Kaune prieš statybą ir praloš vis tiek su kartus, čia tiesiog pasisekė“, - savo mintis išdėstė Tautvydas.

„Mielieji, nebus gi taip, kad visą LKL'o sezoną žygiuosime be pralaimėjimų. Nepaisant to vis tiek esame vienvaldžiai lyderiai, turime puikią situaciją turnyrinėj lentelėje, o dabar visas dėmesys Eurolygai ir važiuojame toliau po tokių įspūdingų penktadienio rungtynių Kaune“, - rėžė Armi.

„Laikas Milaknio atsiprašyti, nes iš amžinai perspektyvaus Lukošiuno nekažka“, - mintimis dalinosi Mindaugas.

„Tai buvo pirmoji ir paskutinė „Ryto“ pergalė prieš “Žalgirį“ šį sezoną“, - rašė Vidas.


„Liūdna iki negaliu. nei vienai LKL komandai negaila pralaimėt, nu bet rytui, tai...“, - piktinosi Sandra.

„Geriau jau pergalė prieš Alba, nei pergalė šiandien, viskas tvarkoje“, - teigė fanas Gabrielius.

„Maksvytis šįkart pralaimėjo, daug blogų sprendimų“, - savo mintis išdėst Linas.


„Kitą sezoną imam Fosterį“, - rėžė Rolandas.

„Lazda turi du galus ir būna kad iššauna patranka. Vienam sudėjo derinius ir tiek. Kaip sako nesidziaug rades neverk pametes. Kas kad laikraštis laimėjo bet tai neatspindi realios situacijos. Šaunuoliai Žalgiris kovėsi iki pat galo“, - mintimis dalinosi Saulius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: