„B Tribūna“ apie M. Fosterio mojavimą: „Tokie pasirodymai įsimenami visam gyvenimui“

„B Tribūna“ apie M. Fosterio mojavimą: „Tokie pasirodymai įsimenami visam gyvenimui“

LKL nuotr.

Sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko intrigos nepašykštėjęs pirmasis šio sezono grandų mūšis.



Po ilgos pertraukos į sostą grįžęs Vilniaus „Rytas“ (5-3) savo arenoje 89:85 (23:27, 20:21, 20:21, 26:16) įveikė Kauno „Žalgirį“ (7-1).

Antradienį ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

„Aprimus emocijoms dalinamės mačo su Žalgiriu aprašymu bei savo mintimis.


Šiek tiek neapykantos, atkaklios kovos, kokybiško krepšinio, aistringo palaikymo ir štai turime tikrą lietuvišką klasiką krepšinio aikštelėje ir už jos ribų. Atmosfera kiek priminė praėjusių metų finalus prieš Lietkabelį. Balsai pradedami mankštinti likus 30 minučių iki kamuolio išmetimo, kas įelektrina atmosferą dar labiau.

Po pristatymo bandome įvedinėti tradiciją visiems kartu iškelti šalikus bei sudainuoti Ryto himną. Šį kartą gaunasi visai neblogai, ateityje tikimės, jog ši tradicija prigis ir visa arena trauks himną kartu.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad arena jau nuo pat rungtynių pradžios tampa viena didele B tribūna bei aistringai palaiko komandą. Aukščiausiame emocijų taške ant kojų stovi didžioji dalis centrinės ir kartu primena priešininkams, kas yra LKL čempionai.

Nerealus jausmas aplanko ir trečiajame kėlinyje, kai komandai grimztant į duobę ir atsiliekant dviženkliu skirtumu, į aikštę išbėga šokėjos ir „Rytas vėl pirmas“ ritmu iš naujo užkuria tribūnas, nuo ko ir prasideda Ryto spurtas. Nuo šio taško atmosfera ir emocijos kyla tik aukštyn, kas leidžia mažinti skirtumą aikštėje. Tokiais momentais aplanko euforija, kai jauti, kad tavo palaikymas žaidėjams aikštėje duoda papildomą impulsą.

Šį jausmą, ko gero, patiria didžioji arenos dalis, kuri po Fosterio atsisveikinimo su žaliai baltais tiesiog išprotėja. Tokie pasirodymai įsimenami visam gyvenimui. Tikimės, kad ateinantis FIBA langas komandos neišbalansuos ir ją matysime tokią pat užsivedusią bei atsidavusią. Ši kombinacija jau tampa Ryto vizitine kortele, ant kurios parašyta: „Mūsų angaras - jūsų košmaras“.

Kita išvyka mūsų laukia už poros savaičių seniai lankytoje Palangoje. Tad planuokis lapkričio 19 d. vykti kartu ir palaikyti mūsų vyrukus“, - rašo „B Tribūna“.

Kviečiame paskaityti:


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: