„Žalgirio“ fanai: „Jei norime kovoti dėl atkrintamųjų, reikia naujo aukštaūgio“

„Žalgirio“ fanai: „Jei norime kovoti dėl atkrintamųjų, reikia naujo aukštaūgio“

Zalgiris.lt nuotr.

Eurolygos dvigubą savaitę išvykoje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo pralaimėjimu. Žalgiriečiai (5/4) devintojo turo rungtynėse nusileido Vitorijos „Baskonia“ (5/4) komandai 73:93 (20:21, 24:21, 14:22, 15:29).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Gynyba šiandien visiškai mirusi, agresyvumo puolime taip pat nebuvo. Tikėkimės, jog Valensijoje būsime padarę išvadas, nes šiandien minties tiek gynyboje, tiek puolime tiesiog nebuvo, nors treneris ir mėgino n kombinaciju rotuodamas sudėtimi. Ir šiaip sunku suprasti, kaip galima leisti taip nustot gintis per apyliges varžybas, kad per 1 kėlinį pasikrautum 20 tašku. Nustokit vaikščiot rankas į kišenes susikišę, nes labai greit nuvažiuosim į apačia turnyrinėje lentelėje. Kautis reikia iki galo, net jei ir nesiseka“, - rašė Povilas.


„Gaila, bet manau, kad gal ir perdegė vyrai, gal net ir treneris. Kažkaip nesusidėliojo tas smogoamasis penketas. Gali būti kad išvykos mačus sunkiai seksis laimėti. Bet kokiu atveju vyrams tik sėkmės kitam išvykos mače. Laimėti nors vieną mačą išvykoj būtų super. Sėkmės ir tik sėkmės vyram“, - teigė fanas Gintautas.

„Dviejų dalyku nesupratau, ką veikia Birutis komandoje? Ir ką šiandien bandė įrodyti Lekavičius?“, - piktinosi Ernestas.

„Ką komandoje daro Cavanaugh? Dar vienos blogos jo rungtynės...“, - komentavo Nerijus.

„Reikia papildymo, reikia naujo aukštaūgio, jei norime kovoti dėl atkrintamųjų. Kuo greičiau, tuo geriau!“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Kodėl Biručiui taip sunku tokiose paprastose situacijose, štai kur klausimas“, - rėžė Sporto Meistrai.

„Viskas bus gerai, negalima visko laimėti, būna juodų dienų visoms komandoms, nereikia liūdėti, imsime Valensiją į po to namų arenoje PAO patvarkysime, viskas yra gerai, nesusiklostė žaidimas, o baskams viskas krito, todėl taip ir yra, tiesiog Lukui nekrito metimai, nereikia iškart varyti ant komandos, ne dugne esame, imsime Valensiją ir viskas bus gerai, juk ne LKL prieš bet ką pralošėme, atsigriebsime poryt ir laimėsime, juk reikia tikėti, kad vyrai padarys išvadas ir viskas bus gerai, o kas nors pagalvojo apie praeitą sezoną kaip gėdingai baigė jį? Šį sezoną vyrai duoda kovą visose rungtynėse, šiandien tik nepasisekė, bet turės laiko dvi dienas padaryti išvadas ir viskas bus gerai, blet kai komanda laimi, tai jau visi gerai lošia, o kai pralošia tas grybas, tas dūchas, turime vienintelę komandą tokiam turnyre ir iškart negatyvas, reikia džiaugtis, kad Kaune turėtų vykti final four, kas yra didžiulis pripažinimas Kauno miestui, kodėl dauguma verkiate, kad pralošė? Blyn, nemyžkite ir padėkokite vyrams ką jie šį sezoną duoda... su vienu mažiausių biudžetų taip šauniai žaidžiame, tai yra daug ką pasako, juolab sirgaliai namų arenoje jau 5 kartą iš eilės padarys sold out, o Žalgirio sirgaliai turbūt top 3 pagal palaikymą, visada beveik visada būna pilna arena, supraskite, kad ne į čempionų titulą Žalgiris pretenduoja, o pretenduoja į final four priėmimą, daugiau tokios progos nebus Kaune kaip dabar yra, susiimkite, juk reikia didžiuotis komanda“, - mintimis dalinosi Tautvydas.

„Visų rungtynių juk nelaimėsim, bet labiausiai gaila, kad rungtynių gale nustojo kovoti Žalgiriukas, kas nebūdinga šį sezoną ir pralaimėjo labai dideliu skirtumu, kas gali turėt įtakos vėliau. Bet nieko nepadarysi, pamirštam ir važiuojam toliau“, - rašė Sandra.


„Verta tik dar kartą susimąstyti Motiejūnui dėl naujo aukštaūgio būtinumo. Sezone turim tik 2 geros formos aukštaūgius Smits ir Hayes. Cavanaugh tragiškos formos. Birutis lygio netraukia. Dar prie viso šito ir Hayes su mikro trauma, Smits prastos rungtynės, va ir rezultatas“, - teigė fanas Edgaras.

„Kam tas Cavanaugh laikomas ilgiausiai, šiemet vistiek tuščia vieta iš jo.. Galėjo Giedraičiui duot pažaisti..“, - piktinosi Valė.

„Be Hayeso šita komanda Eurolygos gale sėdėtų, akivaizdžiai svarbiausias mūsų žaidėjas ir ne dėl to, kad jis ypatingai geras, o dėl to, kad jo dubleris karjerą turi tik dėl to, nes yra aukštas ir turi ilgas rankas krepšinio įgūdžių pas jį nerasta“, - komentavo Baronas.


„Kevariosas Hayes dėl traumos pilna jėga nežaidė ir viskas subyrėjo“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„Visas rungtynes kovojo, bet gale visiškai pasidavė, taip negali būti, praščiausias grajus iki šiol žaistų“, - rėžė Arnoldas.

„Lauksim geresnių dienų, šiandien nepakrito, o juo labiau nesusigaudė“, - mintimis dalinosi Kotryna.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: