„Žalgirio“ fanai: „Jei nebus papildymo, nebus ir atkrintamųjų“

„Žalgirio“ fanai: „Jei nebus papildymo, nebus ir atkrintamųjų“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (6/5) krepšininkai patyrė pirmą pralaimėjimą šio sezono Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 67:81 (13:27, 15:17, 25:16, 14:21) nusileido Atėnų „Panathinaikos“ (5/6).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Prasikeikiau belenkaip, žiūriu ir matau ne tikrą Žalgirį, antroje pusėje jau buvo kažkas geriau, na nieko, padarys išvadas vyrai ir bus gerai viskas“, - rašė Mantas.


„Mums reikia dar vieno centro! Nėra jo ir štai rezultatas, Heyso nėra kam pakeisti, kai jis aikštelėje kitoks žaidimas bet pražangos neleidžia ilgiau žaisti, Birutis į Šiaulius. Jei nebus papildymo, nebus ir atkrintamųjų“, - teigė fanas Konstantinas.

„Daugiau jokių alternatyvių aprangų. Tik prasideda eksperimentai, iškart krachas“, - piktinosi Vaida.

„Gaila kad pralaimėjo, bet šį vakarą varžovas buvo stipresnis, geriau pasiruošęs kovai. Naivu buvo galvoti, kad laimėsim viską savo arenoj. Pagirti galima už kovą, kai atsiliekant dideliu taškų skirtumu pasivijo iki tokio rezultato, kai galima buvo net perlaužti mačą. Sėkmės vyrams toliau. O sunkiai dirbant bus tų pergalių. Ko ir linkiu Žalgiriui“, - komentavo Gintautas.

„Reik žaisti pradėti nuo pirmo kėlinio, o ne nuo trečio... ir varžova gerbti. Tikėkimės į nauda bus jiems pralaimėti...“, - savo mintis išdėstė Domas.

„Jeigu Žalgiris turi ambicijų patekt į Top8, tai dabar iškart reikia ieškotis centro. Absoliučiai griuvo žaidimas, kai Birutis buvo aikštėje arba kai nei jo, nei Heyes nebuvo (centravo Šmits - jo neužtenka)“, - rėžė Gustas.

„Nu, žinoma, visada namuose nelaimėsime... būna juodų dienų, tačiau šiandien kiauliena ir williams gerai pataikė, čia jau sėkmės jų daug buvo, tačiau visada būna nesėkmių, žinoma, buvo pykčio iš pradžių, tačiau negali visada sektis“, - mintimis dalinosi Tautvydas.

„Čia aš vienas nesuprantu, ką Birutis su Kalniečiu veikia šitoje komandoje?“, - teigė fanas Vytautas.


„Šiandien buvo sunku. Dabar laukia sunkios LKL rungtynės, o kitas varžovas Europoje - Eurolygos čempionai. Belieka palinkėti vyrams atsitiesti, tačiau rimtai svarstant apie atkrintamąsias, deja, pastiprinimo reikia“, - rašė Armi.

„Gėda, ne todėl, kad pralaimėjome, o todėl, kad pusę rungtynių tingėjo žaisti...“, - piktinosi Vaidas.

„Ne aprangos žaidžia, o žaidėjai. Birutis du prieš du nesužaidžia visai. Reikia daryti išvadas!“, - komentavo Stasys.


„Pralaimėjimai užgrūdina! Ne mūsų diena! Nenusiminkime, sėkmės kitose varžybose!“, - savo mintis išdėstė Julėta.

„Kai komanda išeina nuo pradžių be energijos net prie pilnos savos arenos - didžiąja dalimi tai ir trenerio problema. Nesugeba jiems įkalti į galvas, nuteikti, užmotyvuoti. Šaras iškart pasako, gal net per dažnai - nenuteikiau, nesugebėjau įlįsti į galvas“, - rėžė Dormantas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: