Th. Papaloukas: „Nesu įsitikinęs, ar Šaras yra tinkamiausias variantas „Barcelona“ ekipai“

Th. Papaloukas: „Nesu įsitikinęs, ar Šaras yra tinkamiausias variantas „Barcelona“ ekipai“

Barcelona nuotr.

Theodoros Papaloukas per savo karjerą ne kartą svarbiausiuose mūšiuose kovėsi su Šarūnu Jasikevičiumi, o dabar Eurolygos legenda mano, kad „Barcelona“ turėtų galvoti apie kitą trenerį.



Pasak 45 metų graiko, Šaras nėra pats tinkamiausias variantas „Barcelona“ ekipai, kuri nori kovoti dėl Eurolygos trofėjaus.

„Puikiai pažįstu Šarą. Jis yra mano draugas ir jį labai gerbiu, tačiau komanda atsidūrė aklavietėje. Šiuo metu atrodo, kad jis nėra geriausias pasirinkimas „Barcelona“ klubui, kurios tikslas - Eurolygos čempionų taurė.

Nenoriu daug plėstis, bet „Barcos“ tobulėjimas ir žaidimas praėjusį sezoną vienu metu sustojo ir atrodo, kad iki šiol nejuda į priekį. Tai pavojaus skambutis treneriui, fanams ir ekipos vadovams.


Manau, kad Šaras per daug nervingai reaguoja į įvykius aikštėje. Tai išbalansuoja ir pačius žaidėjus. Vieniems tai padeda, kitiems - kenkia. Jam linkiu daugiau kantrybės, pasitikėjimo ir sėkmės“, - kalbėjo Th. Papaloukas.

Primename, kad Th. Papaloukas karjerą baigė 2013 metais.

Jis du kartus tapo Eurolygos čempionu ir du sykius išrinktas į sezono geriausiųjų penketuką. 2007 metais gavo Eurolygos MVP titulą.

Th. Papaloukas taip pat yra pripažintas Eurolygos legenda.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: