Ispanijos spaudos komplimentai: „Lietuva yra ypatinga vieta, o „Žalgirio“ fanai - neįtikėtini“

Ispanijos spaudos komplimentai: „Lietuva yra ypatinga vieta, o „Žalgirio“ fanai - neįtikėtini“

Kauno „Žalgirio“ (7/7) krepšininkai nutraukė trijų iš eilės nelaimėtų Eurolygos rungtynių seriją. Praėjusio ketvirtadienio vakarą Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 81:72 (18:21, 19:14, 19:20, 25:17) įveikė Madrido „Real“ ekipą (9/5).



Po mačo ispanų spauda akcentavo „Žalgirio“ fanus.

„14646 sirgalių užpildė 15 tūkst. vietų „Žalgirio“ arenos tribūnas, o jų energija daug davė aikštės šeimininkams. Tai yra pavyzdys visoms Eurolygos komandoms“, - teigė ispanų žurnalistai.

„Reikėtų paminėti, jog „Real“ biudžetas yra tris kartus didesnis nei „Žalgirio“, tačiau žaidimas aikštelėje buvo visiškai vienodas. Laukia labai įdomus sezonas“, - kalbėjo „Marca“ apžvalgininkai.


„Madridas krito Kaune. „Žalgirio“ fanai yra neįtikėtini. Visi jie šokinėja prieš rungtynes, gieda himną ir t.t. Lietuva – ypatinga vieta. Čia minia sirgalių nuolat įsilieja į rungtynes ir žaisti būna itin sunku“, - rašė apžvalgininkai.

„Maksvyčio komanda meta labai gerus metimus. Toks jausmas, kad gerų metimų žalgiriečiai susikuria tikrai labai daug. Matosi, kad visi žaidžia dėl komandos, o ne dėl asmeninių pasirodymų. Jie šįkart buvo verti pergales“, - rašė ispanų spauda.

„Puikiai pradėtas sezona ir netikėtas pralaimėjimas Kaune. „Real“ dar nedemonstruoja labai gero krepšinio, o lyderiai dar tikrai nežaidžia taip, kaip turėtų. Viskas turėtų pasikeisti antroje sezono pusėje.

Tuo tarpu puikų šou surengė Keenanas Evansas, Arnas Butkevičius, Edgaras Ulanovas ir visas „Žalgiris“. Jie žaidė energingai bei efektyviai gynėsi nuo pat pradžios iki pabaigos. Verta paminėti ir Lietuvos fanus, kurie sukūrė gerą atmosferą“, – vykusių rungtynių akcentus pateikė AS.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: