„Žalgirio“ fanų pasiūlymas: „Reikia susigrąžinti Rubitą“

„Žalgirio“ fanų pasiūlymas: „Reikia susigrąžinti Rubitą“

Zalgiris.lt nuotr.

Įspūdingą asmeninį pasirodymą surengusio Keenano Evanso vedamas Kauno „Žalgiris“ (8/7) iškovojo pergalę Eurolygoje. Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje Kazio Maksvyčio komanda rezultatu 75:67 (26:21, 18:14, 16:13, 15/19) įveikė Miuncheno „Bayern“ (5/10).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Jei Bayern būtų pilnos sudėties, tai tikriausiai su tokiu klaidų bagažu nelabai būtume laimėję, tačiau laimėtojai - neteisiami. Su šventine pergale!“, - rašė Armi.


„Keenanui Evansui reikia suteikti Lietuvos pilietybę ir siųsti į rinktinę“, - teigė fanas Benas.

„Su auksine, kalėdine pergale! Evansai, Tu, auksas mūsų komandai! Komandos kapitonas, Arnas, sustiprino žaidimą. Treneriui, visiems žaidėjams gražių, ramių, Šv, Kalėdų!“, - džiaugiasi Julėta.

„Keenanas padėjo ankstyvą dovaną po egle visiems Žalgirio fanams! Įspūdinga“, - komentavo Sporto Meistrai.

„Dimša, Giedraitis, Kalnietis ir netikiu, kad tai rašau ir Brazdeikis, tiesiog nuliniai! Su pergale visus ir gražiu švenčių“, - savo mintis išdėstė Andrius.

„Ko gero pačios prašyčiausios Žalgirio rungtynės, rekordinis klaidų prisirinkimas, o baudas tik Birutis įmetė dvi viena kartą, o kitiems skriejo pro šalį“, - rėžė Romualdas.

„Gražuoliai. Turiu vieną pastebėjimą. Manau Žalgiriui reikia susigražinti Rubitą, nesuprantu kodėl ir kaip jį paleido, būtų išvis kosminis Žalgiris. Tai tiek, ačiū“, - rašė Ramūnas.

„Du žaidėjai 40 taškų, Arnas stovėjo gynyboje, o Birutis negali įdėti į kašį būdamas šalia, tiesiog stulpas ir tiek, o šiaip tai visus su puikia pergale ir gražių ateinančių švenčių“, - teigė fanas Anatolijus.


„Evans talentų talentas. Nepamenu Žalgirio komandoje tokio talento su tokiu aukštu iq. Sveikinimai visai komandai, ačiū!“, - džiaugiasi Arnoldas.

„Jei ne vaikiškos klaidos ir netikslios baudos, būtų išvis pasaka!“, - komentavo Linas.

„Ruoškit dvigubą atlyginimą, jai norėsim šito žvėries sekančiam sezone. Nebus šaibų, šitas žvėris grūs taškus į mūsų krepšį“, - savo mintis išdėstė Almantas.


„Su pergale žmonės! Kalėdinė dovana! Ačiū Žalgiriui Evansui ir visiems !!!!“, - mintimis dalinosi Vile.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: