„Žalgirio“ fanai: „Kokia bus džiugi diena, kai paskelbs, kad Birutis palieka komandą“

„Žalgirio“ fanai: „Kokia bus džiugi diena, kai paskelbs, kad Birutis palieka komandą“

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Didžiąją rungtynių dalį pranašumą turėjęs Kauno „Žalgiris“ (8/8) patyrė skaudų pralaimėjimą Monake. Kazio Maksvyčio komanda išvykoje rezultatu 82:84 (26:17, 23:25, 15:18, 18:24) nusileido „AS Monaco“ (11/5) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Atrodo, kad žaidžia studentai, o ne profesionalai... Kiekvieną kartą tas pats... Į pabaigą nebežino nei derinių, nei ką išvis reik daryt su kamuoliu“, - rašė Egidijus.


„Kelios klaidos gale ir subyrėjom. Viskas OK. Vienas ratas baigtas. Nukalem tikrai gerų komandų!!!Lauksime dar daugiau pergalių kitais metais“, - teigė fanas Vitalijus.

„Nesugebėjo atsilaikyti prieš Monako klubą ir Eurolygos teisėjus“, - piktinosi Mantas.

„Paulius Motiejūnas šį tarpsezonini padarė dvi klaidas, Kalniečio kontraktas, jau buvo galima išleist i pensiją. Biručio kontraktas, akivaizdu, kad žaidėjas perėjo į per aukštą lygį“, - komentavo Vaidas.

„Viskas gerai. Kova iki galo, bet bandymas atgaivinti Brazdeikį ir centrų lygis varo iš proto“, - savo mintis išdėstė Gintaras.

„Suskaičiavau, 8 metimai pramesti iš po kašės, ką reiškia 16 taškų neįmesta, dar vienas pastebėjimas, kad birkutį į Prienus ir dabar, nes tik jis gali pačiam gale atiduoti kamuolį varžovams į rankas... bet vyrai tikrai rodė kovą, viskas gerai, bet taip varytis kamuolį, kurio žaidėjo nėra reikalas, tai yra blogai, bet viskas gerai, Žalgiris jėga, duokite adresą Motiejūno namo pizdu pats nulėksiu iki jo ir parodysiu kaip reikia gyventi, nu negalima tokio drebančio ir klibančio centro turėti komandoje, absoliutus kiemo lygos žaidėjas, kuris dar į kašę meta žvairas, kaip dar medicininę apžiūrą praeina...“, - rėžė Tautvydas.

„Kokia bus džiugi diena, kai bus pranešta, kad Birutis palieka Žalgirį. Tik nuojauta kužda, kad dar ilgai reiks laukt. Eurolygos kontekste jo žaidimas yra tragedija. Gaila, šiandien buvome verti pergalės“, - rašė Armi.

„Čia ūle turi prisiimti atsakomybę už rungtynes pats prarado kamuolius lygioje vietoje ir iškart taškai jis pralaimėjo rungtynes. Hayes iš visos kvailos labai pražangos, bet ir arbitrai fiksavo tokias pražangas, kad na*ui“, - teigė fanas Haroldas.


„Brazdeikis yra brangiausias žaidėjas, bet naudos daug neduoda. Kur problema?“, - piktinosi Rokas.

„Gaila...Visas rungtynes gerai žaidėm, o pabaigoje klaidos pražudė...Kamuolys apvalus...Lauksim pergalės kitą kartą...“, - komentavo Irena.

„Kiek dar įrodymų vadovybei reikia, kad vos vienas žaidėjas, galintis persivaryti aikštės vidurį, neištrauks komandos iki kito etapo? Komandai labiausiai kenkia ją komplektuojančių žmonių nekompetencija“, - savo mintis išdėstė Arnas.


„O dabar prisiminkime centrų metimus iš po krepšio... Bet šiaip na ką, komanda sužaidė gerai, pagal sudėtį, kokią turim“, - rėžė Robertas.

„Kaip apmaudu. Pirmavo beveik visas rungtynes ir pralaimėjo. Ķlaidos sunkiu momentu, nulėmė rungynes. Nenusimemam nei komanda, nei sirgaliai. Kovojam toliau! Su artėjančiais“, - mintimis dalinosi Brigita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: