„Žalgirio“ fanai: „Maksvyčio darbas pirmoje Eurolygos pusėje turėtų būti minimas garsiai!“

„Žalgirio“ fanai: „Maksvyčio darbas pirmoje Eurolygos pusėje turėtų būti minimas garsiai!“

Kauno „Žalgirio“ (9/8) krepšininkai pergalingai užbaigė pirmą Eurolygos reguliariojo sezono ratą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 86:66 (21:15, 20:15, 26:10, 19:26) įveikė Stambulo „Fenerbahce“ (10/7) ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Žiauriai ryžtingai šiandien atrodė! Gal Evanso trauma davė šioms rungtybėms vibe’o! Aišku Feneris ne formoj, bet taip smagu matyt taaaip žaidžiantį Žalgirį! Visus su stipria, pelnyta pergale!“, - rašė Iveta.


„Pergale tai daugiau negu fantastiška, visi susikaupę buvo iki max. O dėl Evanso, baisiai liūdna ir širdį skauda, bet toks jau tas sportas. Laikykis, Keenanai. Nesakiau dar šito šitam sezone, bet dabar tikrai skubiai reikia papildymo“, - teigė fanas Arnoldas.

„Šauni pergalė. Laimėjo troškimas pergalės, kova kiekviename aikštės milimetre ir kovinga, vieninga komandos dvasia“, - džiaugiasi Vitalijus.

„Kazio darbas - pirmoje Eurolygos pusėje turėtų būti minimas garsiai! Puikus treneris, kuris dealindamas su didžiuliu spaudimu ir įtampa - demonstruoja aukščiausio lygio treniravimą!“, - komentavo Sporto Meistrai.

„Nors ir kaip gaila Evanso, bet šiandien Žalgirio žaidėjai parodė, kaip galima apseiti be amerikiečių, jei žaidi taip už ką tave ir paėmė į Žalgirį“, - savo mintis išdėstė Valdas.

„Kosmosas, dabar pasirodė tikrasis Žalgirio veidas, kad komanda yra kaip kumštis ir gali laimėti be jo, ačiū vyrams, pagarba didelė, vyrai ne vienas žaidėjas, o tikra komanda, kuri įrodė ką gali namuose žaisti, žiauriai šaunuoliai ir nuo šiandien atsiprašau Lauryno ką apie jį sakiau, daugiau tikrai nė vieno blogo žodžio nesakysiu jam, skuduru man per skukį reikia už bazaro nelaikymą“, - rėžė Tautvydas.

„Ačiū už puikią pergalę, komanda pasistengė kaip reikiant. Dabar visos mintys su Keenan'u, sveikatos jam“, - mintimis dalinosi Sandra.

„Žalgiriečiai parodė, kad moka žaisti net sunkiausiais momentais. 101 naudingumo balas, prieš varžovų 55. Fenerio lyderiui leisti įmesti vos 10-imt taškų? Tai yra gynybos menas. Plojimai Kaziui ir visai komandai, o Keenanui, stiprybės“, - rašė EuroStepas.


„Super, sveikatos visiems, o pergalės atsives didelį norai ir galimybės su sėkmėmis“, - teigė fanė Danutė.

„Jaučiasi žemaitiška trenerio ranka, šiandien galėjo vadovauti komandai lietuvių kalba su Darbėnų akcentu būtų ir Rolands supratęs. Su puikia pergale!“, - džiaugiasi Jonas.

„Gaila komandos lyderio. Bet šiandien žalgiris už jį ir kovojo“, - komentavo Giedrius.


„Dabar reikia naujo gynėjo, o ne aukštaūgio“, - savo mintis išdėstė Vilmantas.

„Koks atsidavimas! Koks noras laimėti!“, - rėžė Ilona.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: