„Žalgirio“ fanai: „Tayloras su Polonara ir „Žalgiris“ turi realių vilčių žaisti atkrintamosiose“

„Žalgirio“ fanai: „Tayloras su Polonara ir „Žalgiris“ turi realių vilčių žaisti atkrintamosiose“

FIBA ir Anadolu Efes Facebook nuotr.

Į Kauno „Žalgirį“ atvyksta NBA ir Eurolygos patirties turintis 28-erių metų 191 cm ūgio įžaidėjas Isaiah Tayloras. Su amerikiečiu sudaryta sutartis iki sezono pabaigos.



Naujausias žalgirietis rungtyniaus 22-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais ir į Lietuvą atvyks artimiausiu metu.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Tayloras su Polonara ir „Žalgiris“ turi realių vilčių žaisti atkrintamosiose“, - rašė Benas.


„Geras pirkinys tikiuos, kad parodys visą save ir bus gal net geresnis už Evansą, o Evansui linkiu sveikatos“, - komentavo Mindaugas.

„Sveikas atvykęs į žaliai baltų šeimą!“, - džiaugėsi Ilona.

„Na pažiūrėsim, kaip čia bus, reikia žinomą laiko, bet nelabai turim jo“, - teigė fanas Ramūnas.

„Praėjo vos para, kai Žalgirio organizacija sureagavo į Keenan'o praradimą. Atsižvelgiant į laisvų žaidėjų rinką, tai yra racionalus pirkinys. Tik dabar linkime pačios didžiausios sėkmės naujokui prisijaukinti naujo lyderio vaidmenį. Kai Žalgiriuko vadovybė šitaip greitai tvarkosi su iššūkiais net neabejoju, kad padarys viską, jog Keenan'as vėl tvirtai atsistotų ant kojų. Welcome, Isaiah!“, - džiaugėsi Armi.

„Na čia turės galimybę parodyti save. Blogiau tikrai nebus nei dabar“, - rašė Artūras.

„Žiauriai liūdna dėl Evanso, bet kažkodėl labai džiugu dėl šio pirkinio. Tikėkimės bent 70 proc atstos Evansą“, - komentavo Eivydas.

„Žalgirio organizacijai 10 balų! Koks operatyvumas, matosi, kad į viską žiūri labai rimtai“, - teigė fanas Ernestas.


„Pažiūrėsime ar neapsipirko, ar bus vertingas žaidėjas ar suoliuką šildys, kaip Neptūne toks vienas yra!“, - rėžė Liudvikas.

„Už Evansa nebus geriau, bet ir taip aišku, kad sausio mėnesį nieko gero nerasi, bet sėkmės jam Žalgirį, tikiuosi paeis“, - savo mintis išdėstė Andrius.

Pastiprinimo gynėjų grandyje „Žalgiris“ turėjo ieškoti traumą patyrus Keenanui Evansui, kuriam ketvirtadienio rungtynėse su Stambulo „Fenerbahce“ plyšo Achilo sausgyslė. Po atliktos operacijos K.Evansas be krepšinio turės praleisti 6–8 mėnesius.


I.Tayloras šį sezoną pradėjo Stambulo „Anadolu Efes“ komandoje. Visgi Eurolygos čempionų ekipoje jis daug šansų atsiskleisti nesulaukė ir per 11 rungtynių rinko po 2,6 taško ir po 1,6 naudingumo balo.

Daug ryškiau įžaidėjas žibėjo praėjusiame sezone, kai atstovaudamas Mursijos UCAM ekipai pelnydavo po 15,2 taško per rungtynes, o šis rezultatas buvo ketvirtas visoje Ispanijos lygoje.

Karjerą Europoje I.Tayloras pradėjo Izraelyje 2020–2021 m. sezone Rišon Leziono „Maccabi“ komandoje, kur rinkdavo po 17 taškų, atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,2 kamuolio. Toks pasirodymas atkreipė Mursijos klubo dėmesį, į kurį I.Tayloras persikėlė dar sezono eigoje.


Prieš atvykdamas į Europą I.Tayloras išbandė savo jėgas ir NBA lygos Hiustono „Rockets“ ir Atlantos „Hawks“ komandose. Pastarojoje 2017–2018 m. sezone jis sužaidė 66 rungtynes, per kurias pelnydavo po 6,7 taško ir atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: