„Žalgirio“ fanai: „Šis sezonas jau viršija mūsų visų lūkesčius, o jis dar nebaigtas”

„Žalgirio“ fanai: „Šis sezonas jau viršija mūsų visų lūkesčius, o jis dar nebaigtas”

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (12/11) krepšininkai patyrė skaudų pralaimėjimą Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 74:88 (15:26, 15:21, 24:14, 20:27) pralaimėjo Belgrado „Partizan“ (12/11) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kol nebus įžaidėjo, nebus ir pergalių...“, - rašė Liudvikas.


„Ne veltui rašiau... kai taupai pinigus ne ten kur reikia taupyti, tai ir rezultatas... eilinis vadybos pravalas ... naujų žaidėjų indėlis artėja prie nulio... pergalę taip pat ilgai lauksime ...“, - piktinosi Saulius.

„Komanda aiškiai pasėdusi tiek fiziškai, tiek emociškai. Dar visas tas burbulas dėl aštuntuko... Reikia poilsio, atsipalaidavimo, kad vėl mėgautis žaidimu“, - teigė fanas Artūras.

„Nu ką… Liūdna savaitė, jaučiasi jau lyderio trūkumas, bet reikia susiimti ir pradėti skinti pergales, jeigu galvojam apie atkrintamąsias. Pergalės norėjosi, bet nieko baisaus nenutiko, susiimam, toliau palaikom savus ir važiuojam toliau“, - komentavo Gytis.

„Skaudus pralaimėjimas. Papapetrou - sezono mačas, Smailagičius iki šiol tritaškius turėjo 2 iš 12, šiandien 2/2. Kai taip pralaimi pirmą pusę, o antrojoje dar Partizan extra ištraukia tokius kozirius - apie pergalę galvoti sunku“, - rėžė „Sporto Meistrai“.

„Jei nepastebėjot, tai žalgiriuks laimėdavo kai gindavosi ir kamuolius susirinkdavo.. O paskutinės trejos tragiškos gynybos atžvilgiu. Neapsigini, greit neužpuoli, o tada jau ir įžaidėjo pritrūksta.. Bet tikiu, kad atsigaus komanda, niekas dar neprarasta“, - teigė fanas Gintas.

„Nu išvadas galiu daryti tokias, kad žalgiris dar neprarado vilčių patekti į top8, kadangi Žalgiriui tiesiog traumos yra kaip užkeikta, negalime liūdėti ir reikia žiūrėti į ateitį, nesvarbu kaip dabar yra, tačiau daugumai komandų būna juodų dienų, todėl nenukabiname nosies ir žiūrime toliau, grįš Tayloras ir grįš pergalės, tiesiog reikia kunigą kviesti Žalgiriui, dar 11 turų yra likę Žalgiriui pakovoti dėl top8, viskas bus gerai“, - rašė Tautvydas.

„Nesuprantami trenerio žaidėjų keitimai, 3 kėlinyje užsivedė Birutis ir Brazdeikis mažina atsilikimą, bet sodina ant suolo ir ką Lukošiunas tiek laiko veikia aikštelėje“, - piktinosi Konstantinas.


„Žalgiris - intelektualai. Perbėgę į varžovų aikšės pusę ir išsirikiavę pozicijose, žalgiriečiai sekundei kitai panirsta į nirvaną ir prasideda mąstymo procesas: ,,Nu jau dabar tai kaip užpulsime!!....'' Ir šita ,,mąstymo'' liga Žalgirį kamuoja jau daug metų. Kai tik žalgiriečiai pradėjo judėti be kamuolio ir prasidėjo greiti perdvimai, reikalai pajudėjo iškart - skirtumas liko tik 4 taškai. Jeigu ginklas pasirodė veiksmingas, kodėl tuo pačiu ginklu nekovoti ir toliau? Achille rūškanu veidu dairosi į vieną ir į kitą pusę ir nesupranta, kodėl stovima ir mąstoma tada, kai reikia bėgti, keistis pozicijomis ir dengiamaisiais - jo greitam itališkam protui tai nesuprantama. Nesuprantama ir man, o aš esu lietuvis. Be to - kodėl Partizanai taikliai mėto tritaškius ir svetimoje salėje, o žalgiriečiai nepataiko iš trijų savo namuose? Vadinasi, reikia klausti - kokiomis metodikomis yra treniruojami Žalgirio tritaškių metikai? Ir jegu tokios metodikos neduoda rezultatų, vadinasi, tritaškių metikų treniravimo metodus reikia keisti - reikia treniruoti žaidėjus taip, kad metikai tritaškius pataikytų“, - komentavo Gintaras.

„Žalgiris” yra baisiai nukraujavęs. Šis sezonas jau viršija mūsų visų lūkesčius, o jis dar nebaigtas. Dar bus pergalių“, - rėžė „Antra Techninė“

„Keenan'o praradimas reiškė atsisveikinimą su kova dėl atkrintamųjų. Gal kitais metais pasiseks labiau. Visada tik už Žalgirį“, - savo mintis išdėstė Armi.


„Ulanovas kaip kapitonas kuris sugeba ale grumoti kitiems už klaidas kurias daro, pats šiandien klydo, kartojo tą patį ir visiškai miegodamas žaidė visas rungtynes. Realiai kas blogai kad kitus mato, savęs nelabai... Visiems visko būna, esmė kad nekalbėk ypač viešai apie kitų klaidas kai pats esi toli gražu ne tobulas, toli gražu ne žvaigždė, toli gražu iki to kad komentuoti kitus“, - rašė Marius.

„Na ką, nusileidome rusiškuose milijonuose besivartančiai serbiškai raudonai žvaigždei. Ir susikiškit tą pergalę ten, kur kišate putlerio knatą. Mes pakelsime galvas ir nueisime ten, kur ir turime būti - į atkrintamąsias!“, - rašė „Žalgirio Metraštis“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: