Ispanijos apžvalgininkas siūlo „Barcelona“ ekipai Š. Jasikevičių keisti dar šį sezoną

Ispanijos apžvalgininkas siūlo „Barcelona“ ekipai Š. Jasikevičių keisti dar šį sezoną

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ patyrė fiasko Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalyje, kuriame 87:89 nusileido Malagos „Unicaja“ krepšininkams.



Po šio mačo daug kritikos sulaukė pats Šaras, kuris prisiėmė atsakomybę.

„Negaliu pasakyti, kaip elgtis likusioje sezono dalyje. Dabar turime susikrauti lagaminus ir keliauti namo. Susėsti su trenerių štabu ir vaikinais, kalbėti ir tobulėti. Blogiausia, kad mano kalba šiandien, rytoj ir poryt bus labai panaši. Negalėjome žengti kito žingsnio“, - kalbėjo Šaras.

Tuo metu Ispanijos spauda siūlo „Barcelona“ ekipai ieškoti naujo stratego. Pasak „Mundo Deportivo“, „Barcelona“ vadovai jau bendravo su Xavi Pascualiu.


„Dar vienas pralaimėtas „Barcelona“ titulas. Šį sezoną komanda nedemonstruoja stabilaus žaidimo. Daug netikėtų pralaimėjimų. Toks klubas negali klysti. Jei tu esi Barselonos treneris, tu turi laimėti trofėjus.

„Barcelona“ klubui reikia rimtai pagalvoti apie permainas jau šį sezoną. Jei vadovai nuspręs kentėti, vasarą be kontrakto bus Xavi Pascualis. Su juo jau vyksta pokalbiai. Nėra abejonių, kad jo kandidatūra bus rimtai svarstoma“, - pasakojo „Mundo Deportivo“ apžvalgininkas.

Tuo tarpu „Marca“ pareiškė, kad vienintelis šansas Šarui likti „Barcoje“ yra laimėti Eurolygą.

„Vadovų kantrybė nėra geležinė ir iš jo tikimasi ne tik Ispanijos čempionato titulo. Barsą nori Eurolygos taurės. Jam reikia žūtbūt laimėti Eurolygos titulą, jei jis nori „Barcelona“ ekipoje dirbti kitą sezoną“, - rašė „Marca“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: