„Ryto“ fanai: „Vadovams norėtųsi pasakyti daug, bet nesivarginsime, nes jiems visiškai nusispjauti“

„Ryto“ fanai: „Vadovams norėtųsi pasakyti daug, bet nesivarginsime, nes jiems visiškai nusispjauti“

LKL nuotr.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Tie kas komplektavo šia sudėtį, turi prisiimti atsakomybę. Čempioniškos komandos neliko nė kvapo. Gėda“, - rašė Jaroslavas.

„Įdomu kas prisiims atsokomybe? Vėl kažkas blogai? Jarvio liūdi komanda tikriausiai? Matyt iš balansavo pagal trenerius. n* negaliu žiūrėt. galite banint mane bet pažiūrėsiu kiek skolų grazinsite mūsų nervų sąskaitą. visos komandos išskyrus pora apačioje juda į priekį, O pas mus juda tik palaikymas. bl** dar biskutis ir fanai bus nykstanti rūšis jeep arenoje. aš iki galo eisiu paskutinis paliksiu ta laivą, bet kiti gali tiek meilės neturėti ir aš juos suprasiu“, - piktinosi Edgaras.


„Tai vadovybė sunėrus galvas kai stručiai bus? Kiek laiko reikia pagrindinio įžaidėjo ir 4nr. Nenorim imti bet ko… bet galit toliau lošti su bet kuo?? Visi randa stiprimas, tik mūsų klubui visi prasti“, - teigė fanas Tautvydas.

„Komandai belieka pasakyti ačiū už kovą (atsižvelgiant į tai, kad komanda visą sezoną žaidžia be 1 ir 4 numerio), na o klubo vadovams norėtųsi pasakyti daug, bet nesivarginsiu, nes akivaizu, kad jiems visiškai neįdomi nei mano, kaip fano nuomonė, nei kitų... "jie žino geriausiai“, - savo mintis išdėstė Andrius.

„Konkreti gėda!!! Savigarbos 0. Pusė komandos tragedija kuria senai reikejo pakeisti. Ir čia skaitosi nereikia papildymo. Lkl vos lygį patempiat“, - komentavo Lukas.

„Nu bet kodėl turite sugadinti nuotaiką ir visą savaitgalį, nusiteiki krepšinio savaitgaliui, krepšinio šventei, gražiom rungtynėm, o jūs fanams kaip kokiu šlapiu skuduru tėškiate per veidą jau trečius metus iš eilės KMT turnyre su tokiom rungtynėm ir su nepatekimu į finalą.. na žiauru.. ateina kažkokie cbet nusiteikia labiau rungtynėm ir sužaidžia taip kaip reikia.. nenusisuksiu nuo komandos aišku, sėkmės jiems rytoj kuo didžiausios.. bet reikia daryti išvadas, tuoj vėl nebesirinks fanai i areną ir reikės žaisti pustuščiame Jeep'e..“, - rėžė Milda.

„Gėda. Išvadas pagaliau darykit, nors jau ir taip per vėlu“, - piktinosi Irmantas.

„Nereikėjo bjaurybes Jarvio išmesti, patys žinojot kad neturite žaidėjų“, - rašė Jovita.

„Šitaip tragiškai išeiti į varžybas... Pastoviai nuvertinam varžovus ir poto gaunasi tai kas gavosi šiandien“, - teigė fanas Deividas.


„Šiandien buvo toks jausmas, kad ne tik Jarvis tūsintis komandoje mėgėjas. Lyg visa komanda vakar gerai užbaliavojusi buvo. Kamuolio sugraibyt visas rungtynes negalėjo. Įžaidėjų trūkumas šiandien tai išvis kaip ant delno. Fiziškumu akivaizdžiai Jonavai nusileidome. Po kelių geresnių varžybų vėl atsitrenkia komanda veidu į purvą. Jau nuo 3 kėlinio pradžios turėjo imti už gerklės Jonavą, bet vietoje to leido jiems vėl sugrįžti į žaidimą akivaizdžiai pralaimėdami nusiteikimu ir kova. Nusivylimas....“, - savo mintis išdėstė Tomas.

„Tęsiam KMT tradicijas. Meskit lauk tuos Masiulius, Lekūnus. O ryt net nėr ko žaist, pėstute namo į Vilnių“, - komentavo Augustas.

„Apgailėtina. Žibėnai, iš pradžių buvo juokingas switch all 40 minučių, dabar jau nejuokinga, o graudu kaip visi iš to tyčiojasi“, - komentavo Erikas.


„Žibėnai, būk vyras, prisiimk atsakomybę iki galo!“, - rėžė Valdo.

„P***kit jūs nx... Kaip užp**** myžnių mentalitetas. Priešpat finalo ketvertą išeina info, kad suspenduotas svarbus žaidėjas. Komanda išeina apsišikus ir nemotyvuota, kaip kokia paauglių komanda įsižeidus dėl blogo pažymio. Kas per apsišikėliai? Ir čia privalo prisiimti atsakomybę Žibėnas... Svarbu kontraktas pratęstas kęsti šitą apsišikėlių mentalitetą... Kaip galima prieš kažkokią antrarūšę komandą pralaimėti tokį svarbų mačą?? Eikit jūs nx... Čempionų lygoj pasiektas antras etapas. Vaaaaau... Kitąmet Wolves surinkus 10mln eurų biudžetą, šitam klubui kapinės. Apgailėtini nevykėliai“, - piktinosi „Nuomonės formuotojas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: