„B Tribūna“ po KMT fiasko: „Dabar svarbiausia prisiimti atsakomybę ir padaryti išvadas“

„B Tribūna“ po KMT fiasko: „Dabar svarbiausia prisiimti atsakomybę ir padaryti išvadas“

LKL nuotr.

Vilniaus „Rytas“ dramatiškai krito kovoje dėl Citadele KMT bronzos medalių. Giedriaus Žibėno auklėtiniai Šiauliuose vykusiame mažajame finale 88:91 (18:21, 29:21, 23:14, 21:32) patyrė nesėkmę prieš Panevėžio „7bet-Lietkabelį“.



Po šio mačo ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:

„Savaitgalis, kurį norėtųsi kuo greičiau pamiršti. Tačiau to daryti nereikėtų - prisiminkime padarytas klaidas ir pasimokykime iš jų. Apie viską nuo pradžių.


Iš palaikymo pusės B Tribūnai taurės savaitgalis susiklostė neblogai. Pusfinalyje komandą palaikė apie 70 fanų. Žiūrint istoriškai turbūt nesuklysime, kad tai buvo masiškiausias mūsų palaikymas taurės rungtynėse išvykoje.  Tiesa, apie kokybę to paties pasakyti negalima. Labiausiai prie to prisidėjo iškreiptas priešininkų supratimas apie būgnų naudojimą.

Šio turnyro metu kyla prisiminimai apie atmosferą mūsų namų arenoje prieš 5+ metų, kai kiekvieną laisvą sekundę dj’us leisdavo muziką ir atrodydavo, kad atėjai ne į krepšinio rungtynes, o į naktinį klubą. Džiaugamės ir didžiuojamės, kad situacija mūsų namuose pasikeitė ir prioritetas yra fanų kuriamas palaikymas ir emocija, o ne dirbtinis šou.

Tiek pusfinalyje, tiek mažajame finale arena ošia nuo nesėkmingų Ryto epizodų. Tai yra viena iš motyvacijų, varančių mus į priekį, kelianti norą būti kitokiems, išreikšti savo mintis per choreografijas, per naujas dainas ir panašiai. Norime, kad tai taptų ir motyvacija mūsų žaidėjams bei klubo darbuotojams. Žinoma, kad mūsų komandoje žaisti reikia daugiau psichologinės tvirtybės ir tai atlaiko ne visi.

Mažajame finale mūsų tribūnoje  žmonių skaičius išlieka panašus kaip ir pusfinalyje, tačiau palaikymas žymiai geresnis dėl jau minėtų triukšmo priežasčių. Nors ir remiamės daugiausia trumpomis skanduotėmis, išliekame girdimi net ir prie -15. Nenusisukame net ir pralaiminėdami - tai dalis mūsų ideologijos.

Aikštėje abi dienas tenka pripažinti varžovų pranašumą. Daugelis turbūt nori ieškoti kaltų ir kažką keisti, tačiau mūsų nuomone tai būtų neteisinga. Klubas be chaotiškų sprendimų tapo stabilus ir yra jaučiamas darbų tęstinumas. Klaidas daro visi, tačiau ne visi jas pripažįsta. Dabar svarbiausia prisiimti atsakomybę, padaryti išvadas ir pasakyti ką ateityje darysime kitaip, kad klaidos nesikartotų. Tik taip kartu galime augti. Pokyčių reikia ir tas turbūt yra aišku visiems. Kartu atsispirsime nuo šio pažeminimo ir sugrįšime stipresni nei iki šiol. Pirmyn, vilniečiai!“, – rašė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: