„Green White Boys“ žinutė R. Kaukėnui: „Siūlome perkelti klubą į Rusiją arba Baltarusiją“

„Green White Boys“ žinutė R. Kaukėnui: „Siūlome perkelti klubą į Rusiją arba Baltarusiją“

LKL nuotr.

Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad Alytaus „Wolves“ komandos prezidentas Rimantas Kaukėnas per LKL posėdį pareikalavo, jog rungtynėse būtų uždrausti plakatai, kuriuose būtų politinis turinys.



Po šio pranaešimo sureagavo ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“ bei Vilniaus „Ryto“ fanai „B TriBūna“.

Kviečiame paskaityti:

„Mūsų klubo pozicija yra nemaišyti sporto ir politikos. Esame prieš bet kokius teigiamus ar neigiamus fanų politinio turinio pasisakymus, žinučių demonstravimą plakatuose ir socialiniuose tinkluose. Už tai turėtų būti numatytos baudos“, – kalbėjo buvęs Vladimiro Romanovo „Žmonių“ partijos kandidatas į Seimą Rimantas Kaukėnas.


GWB pasiūlymas Rimantui Kaukėnui: siūlome perkelti klubą į Rusiją arba Baltarusiją. Ten tikrai turėsite puikias galimybes cenzūruoti jums ir jūsų klubui nepatinkančią nuomonę. Bausti jums nepatinkančius ne tik piniginėmis baudomis, bet ir areštais.

Na o mes kviečiame kovo 4 dieną vykti kartu su mumis į Kėdainius daryti tai ką mokame geriausiai, palaikyti Kauno "Žalgirį"! Nori važiuoti kartu? Parašyk mums žinutę“, - rašė „Green White Boys“.



„Nepraėjus nei pilnam sezonui vilkelių klubas pradeda demonstruoti savo tikrąjį veidą.  Siūloma nemaišyti sporto ir politikos. Pala, pala kuri šalis šneka labai panašiai?

Akivaizdu, kad jiems skauda, akivaizdu, kad visuomenės pasipriešinimą yra ir bus bandoma suvaržyti baudomis ir draudimais. Noras bausti už fanų žinutes? Už įrašus socialiniuose tinkluose? Aukšciausio lygio absurdas. Mūsų balso jūs neužtildysit, kad ir kiek tai mums kainuos“, - rašė „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: