„Žalgirio“ fanai: „Visiškas „Žalgirio“ fiasko. Pamirštam atkrintamąsias“

„Žalgirio“ fanai: „Visiškas „Žalgirio“ fiasko. Pamirštam atkrintamąsias“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai gavo skaudžią pamoką 24-ojo Eurolygos turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 69:96 (24:22, 14:31, 14:23, 17:20) pralaimėjo Madrido „Real“ (17/7) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Šįvakar visiškas Žalgirio fiasko... Real'as mėgavosi daužydami Žalgirį: 27 taškai, tai žemesnis meistriškumo lygis. Pamirštam finalinį aštuonetą. Žaiskite su Palemono Keramika“, - rašė Juozas.


„Būsiu tas kuris lauks Žalgirio fanų strėlių. Birutis kiauras visiškai, tragedija ir gaila į jį žiūrėt. Tikiuos kitam sezone jo nebus, Mareką ar Gebeną greičiau pasiimkit...“, - piktinosi Audrius.

„Viskas proto ir žaidimo ribose. Laimėjo stipresni. Bet niekaip nesuprantu teisėjavimo taisyklių“, - teigė Silvijus.

„Polonarai galit manau jau įteikti bilietą iš Ispanijos tiesiai į Italija, jokiu pastangu, progreso“, - komentavo Rytis.

„Kas buvo - jau istorija, aukštyn galvas“, - rėžė Kęstutis.

„Žalgiris nesivėlė į taškų lenktynes su Real, o gynyba Žalgirio (galimai) silpnoji vieta, o be to ir rankos su kojomis pynėsi, kamuolys slydo iš rankų... ne rungtynės, o verksmas ir dantų griežimas“, - savo mintis išdėstė Kotryna.

„Žaidimas tragiškas. Bet būkite geri nekomentuokit kaip myliu Žalgirį kaip laimi ar kokie visi lopai kaip pralaimi. Dar geriau kaip komentuoja kaip pusė komandos reikia atleisti. Dauguma tokie veidmainiai kad žiauruma. Visiems pykta ir liūdna kaip šitaip pralaimima. Bet realiai tai matom visi ,kad Realas daug geresnė komanda. Na ir šiaip dar šiandien teisėjai mane stebino. Daug abejonių kėlė jų švilpimas“, - rašė Ramūnas.

„Pasiektas Fiba teisėjavimo lygis“, - piktinosi Karolis.


„Treneriui sendien kuolas, aš nežinau kas turi įvykti, kad jis duotų žaisti tam, kad turi žaisti, kalbu apie Taylora Hayes, bet ne Maskvytis nusprendžia trečią kėlinį pradėti su Luku Biruciui. šaunuolis iškart atsigavom“, - teigė Nerijus.

„Nebuvo Žalgirio, nebuvo nusiteikimo, sportinio pykčio, nebuvo kovos..“, - komentavo Sandra.

„Labai liūdna, jei taip žaisime, nieko gero nebus“, - rėžė Džiuljeta.


„Idomu kiek Paulius Motiejūnas gavo už šitas varžybas. Taip nebūna,kad žaidėjai dega laimėti vieną kėlinį,kitus nebe. Gal reikėtų pasidalinti gaunama suma. Manau fanai sumestų daugiau už pagarbą“, - savo mintis išdėstė Paulius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: