„Green White Boys“ prieš mačą su „Rytu“: „Liko nesuvestų sąskaitų“

„Green White Boys“ prieš mačą su „Rytu“: „Liko nesuvestų sąskaitų“

LKL nuotr.

Sekmadienį įvyks antrosios šio sezono LKL grandų rungtynės. Kaune susikaus vietos „Žalgiris“ ir Vilniaus „Ryto“ komandos.



Pirmąsias tarpusavio rungtynes laimėjo LKL čempionai - 89:85.

Prieš šias rungtynes ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ pasidalijo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Ilgai lauktas derbis - jau čia.

Po pirmojo susitikimo šiame sezone liko nesuvestų sąskaitų. Nepaisant to, kad vilniečių komanda yra nusilpusi ir panašu, kad mojuoja rankute dar vienam sezonui, rytojaus ažiotažas nuo to nė kiek nesumažėjo. Rungtynių metu kviečiame visus drąsiai jungtis prie skanduočių bei palaikyti komandą kartu, užbaikime puikią savaitę sutvarkydami formalumus!“, - teigė GWB.



„Dviguba Eurolygos savaitė užbaigta sausakimšoje arenoje pergale prieš Vilerbano ASVEL!

Komanda ir palaikymas išsijudino gana tolygiai. Su kiekviena ataka, su  kiekvienu prisijungusiu balsu vis garsiau  ir arčiau pergalės!

Galiausiai ketvirtajame kėlinyje pasiekiamas aukščiausias taškas ir džiugu matyti taip atmosfera besimėgaujančius žaidėjus.

Po Itin sunkaus visomis prasmėmis praėjusio sezono tai, kad šiuo metu kovojame dėl Top8 yra tiesiog tobulas!


Jau dabar žinoma, kad iki pat sezono pabaigos arena bus sausakimša, tad norisi tiesiog paprašyti kiekvieno, kuris bus arenoje atiduoti maksimalias jėgas palaikymui.

Kartu galime šį sezoną paversti dar geresniu ir įsibrauti į Eurolygos elitą!

Na o sekmadienį reikia apsitvarkyti reikalus savame kieme. Į Kauną atvyksta varžovas, kurio per daug pristatinėti nereikia.


Turime progą dar kartą parodyti, kad aukščiausio lygio palaikymas Lietuvoje yra kuriamas Kaune. Jeigu nori prisijungti prie mūsų šiam mačui rašyk asmeninę žinutę“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: