„Žalgirio“ fanai piktinosi: „Teisėjam linkime daugiau niekada nebešvilpt“

„Žalgirio“ fanai piktinosi: „Teisėjam linkime daugiau niekada nebešvilpt“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (15/14) krepšininkai paskutinėmis rungtynių akimirkomis pralaimėjo Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 72:74 (17:15, 17:25, 15:21, 23:13) turėjo pripažinti Pirėjo „Olympiacos“ (21/8) pranašumą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Geros varžybos, bet per daug vaikiškų klaidų. Ačiū Ulei, ne jam reikėjo užbaigti paskutinias atakas, už kovingumą verti pagarbos“, - rašė Tomas.


„Pražudė teisėjai, ne Vazenkovas. O Maksvytis uždarė rungtynes...“, - piktinosi Linas.

„Ačiū komandai už kova! Trūko visai ne daug! Važiuojam toliau!“, - teigė fanas Karolis.

„Arno kovingumas ir pyktis sėdint ant suoliuko, kai matai tuos vis į baudos aikštelę įkertančius varžovus, renkančius pigius taškus ir tada... juodas darbas žengus ant parketo yra tai, kas turėtų būti rodoma vaikams sporto mokyklose. Maksimalus kovingumas. Bravo!“, - komentavo „Sporto meistrai“.

„Ačiū, vyrams, už dideles pastangas, kovą ir gražias rungtynes. Pergalės tikrai buvote verti, bet fortūna, deja buvo palankesnė varžovams. Bet, Jūs buvote šaunūs! - AČIŪ“, - rėžė Viola.

„Geros kovingos rungtynės. Nepataikytos baudos pagrindinė pralaimėjimo priežastis“, - savo mintis išdėstė Vitalijus.

„Teisėjam linkėjimai, linkiu jiem daugiau nebešvilpt. Manau vertinga peržiūrėt rungtynes ir diskvalafikuot ilgam“, - rašė Vita.

„Nu nesuprantu kas per žaidimas??? Nejau Maskvyčio planas čia? Liko 50s, galimai rengti pilnai ataką naudoti derinį, bet ne Ulanovas mušinėja kamuolį veržiasi paskutinėmis sekundėmis ir nesamoningas metimas... 6s geras ulanovo prasiveržimas ir galimas kamuolio nusimetimas bent 3 laisviems žaidėjams, tačiau daromas sudėtingas metimas... finišas - pralaimėjimas 2 taškais“, - piktinosi Tomas.


„Pagarbos vertas žaidėjų atsidavimas. Trenerių darbas. Nepasisekė, bet super. Jūs patys geriausi“, - teigė fanas Tomas.

„Skaudus, bet.. žiūrint į turnyrine lenteles rezultatus, pralaimėjimas neišmetė iš 9 pozicijos, nes artimiausi ir galintis praleisti varžovai taip pat nelaimėjo.. Kaip pvz, efes.. na o ir baskonia galimai praloš šiandien, tai kaip ir turnyrinė lentelė liks tokia pati.. Gerai būtu buve imt šia pergalę, bet yra kaip yra. Viskas dar žalgirio rankose kaip bebūtu, nieks nelaimėta bet nieks ir neprarasta“, - komentavo Romas.

„Viskas gerai. Šaunuoliai, kovėsi iki paskutinės. O apie Butkevičių... Na, jis tik palaikė forma būdamas ryte, ten nežaidė niekada realiai, nes jis tikras ŽALIAI BALTAS!“, - rėžė Justinas.


„Apmaudu. Bet kiek dar ir teisėjai patempe Oly, pergale turėjo būti mūsų. Klaidų skaičius kosminis,kuris neleido laimėti. Bet dėkui Jiems už kovą, tikrai parodė charakterį ir norą laimėti,tik va... Šįkart krepšinio Dievai mums to nepadovanojo. Teks luptis likusiose ir viltis iš kitų varžovų mums palankių rezultatų“, - savo mintis išdėstė Rolandas.

„Šiandien man vis tiek laimėtojai - Žalgiris! Nepaisant teisėjų ir Sashos pastangų ketvirtame!“, - rašė „Žalgirio Metraštis“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: