Komiškas Th. Heurtelio pareiškimas: „Aš neimu pinigų iš tų, kurie žudo ukrainiečius“

Komiškas Th. Heurtelio pareiškimas: „Aš neimu pinigų iš tų, kurie žudo ukrainiečius“

VTB nuotr.

Kaip jau rašėme, ilgametis Prancūzijos nacionalinės komandos atakų organizatorius Thomas Huertelis iškart po Europos čempionato pasirašė kontraktą su Sankt Peterburgo „Zenit“ ir taip užkirto sau galimybę toliau atstovauti rinktinei.



Tačiau veteranas, duodama interviu autoritetingam Prancūzijos leidiniui „L'Equipe“, pareiškė, kad padėtų rinktinei, jei prireiktų jo pagalbos.

Jis taip pat paaiškinti, kodėl žaidžia pas teroristus.

„Vilkėti rinktinės marškinėlius – visuomet didžiulė garbė, bet pirmiausia galvoju apie visą savo šeimą, ateitį ir vaikus. Žaidžiu pakankamai daug, turiu trenerį, kuris manimi pasitiki. Kodėl atsisakyčiau?


Kalbant apie karą, tai nereiškia, kad aš pritariu tam, ką jie daro. Čia aš nepažįstu nė vieno, kuris būtų už šį karą. Aš neimu pinigų iš tų, kurie žudo ukrainiečius. Jei laikysimės šios logikos, negalėsime žaisti nei Kinijoje, nei Izraelyje. Taip, esu „Zenit“ dalis, nes žaidžiu šiame klube, bet tai nereiškia, kad man viskas gerai, ką jie daro“, - kalbėjo prancūzas.

VTB Vieningoje lygoje 33-ejų 189 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 26 minutes renka 13,4 taško, atkovoja 2,4 bei perima 1,1 kamuolio ir atlieka net 8,7 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad „Zenit“ treniruoja Xavi Pascualis, jam talkina ispanas ir graikas, komandoje rungtyniauja Th. Heurtelio tautietis Adrienas Moermanas bei visas būrys amerikiečių.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: