M. Buzelis: „Manau, kad esu geriausias žaidėjas kitų metų biržoje“

M. Buzelis: „Manau, kad esu geriausias žaidėjas kitų metų biržoje“

Matas Buzelis su „Ignite“ ekipa ruošiasi G lygos startui, o prieš tai pasidalijo mintimis su „hoopshype.com“ portalu.



Lietuvis atskleidė, kokį patarimą gavo iš Kevino Duranto bei papasakojo apie naujokų biržą.

„Pasirinkau „Ignite“, nes galiausiai nori tapti profesionaliu krepšininku. Kam pasirinkti kitą kelią, pavyzdžiui studentų krepšinį, ir žaisti ne pagal NBA taisykles? Čia gauni NBA tritaškį, atakos laiką, viską.

Manau, kad esu geriausias žaidėjas kitų metų biržoje, nes mane pašaukusi komanda gaus vaikiną, kuris visada yra pozityvus, nepaisant tamsiausių periodų bei darys tai, kas bus iš jo prašoma. Aš žaisiu geriausiai, kaip tik pats moku.


Kažką pasiimu iš kiekvieno krepšininko. Jeigu pamatau gerą judesį, iš karto jį pasiimu, bet negaliu pasakyti, kad noriu būti kaip tas ar kitas žaidėjas. Aš nenoriu būti kaip kiti, noriu būti savimi. Žiūrėjo Finikso „Suns“ rungtynes ir pamačiau vieną Kevino Duranto judesį. Tad aš jį bandau atkartoti ir ties juo dirbau.

Esu gavęs patarimų iš Buddy Hieldso, Donovano Mitchello. Taip pat esu bendravęs ir su Kevinu Durantu, kuris man pasakė būti savimi, tad man tai prilipo. Aš neturiu nieko slėpti, tiesiog turiu išlikti savimi“, - kalbėjo M. Buzelis.

Primename, kad buvusio Lietuvos rinktinės gydytojo Aido Buzelio sūnus oficialiai pasirinko mūsų šalį kaip savo rinktinę, nors aktyviai buvo viliojamas ir JAV.

NBA naujokų biržos šaukimus prognozuojantis portalas „NBAdraft“ spėja, kad lietuvis 2024 metų naujokų biržoje bus pakviestas penktuoju šaukimu.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: