„B Tribūna“ siuntė žinutę sirgaliams: „Atėjo laikas mums būti pirmiems“

„B Tribūna“ siuntė žinutę sirgaliams: „Atėjo laikas mums būti pirmiems“

LKL nuotr.

Šeštadienį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače Vilniuje įvyko Arvydo Macijausko pagerbimo vakaras – į palubes kylant legendinio snaiperio marškinėliams susigrūmė dvi buvusios jo komandos.



Vilniaus „Rytas“ (8/1) savo arenoje 93:75 (28:28, 22:10, 24:20, 19:17) nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ (3/6).

Praėjus šiek tiek laiko, apie šias rungtynes mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

Kviečiame paskaityti:


„Šeštadienio vakarą Jeep arenos tribūnos užsipildo gausiai. O ir proga neeilinė. Keliami pirmieji klubo legendų marškinėliai. Džiugu, kad pagaliau buvo pradėta taisyti ir šią klaidą, likusią dar iš praėjusių vadovų valdymo laikotarpio, kai į arenos palubes be jokių ceremonijų ir diskusijų bendruomenėje buvo keliamos Ryte žaidusių nuotraukos.

A. Macijauskas, nors ir pastaruoju metu nebuvo klubui artimas žmogus, bet daugelio rytfanių širdyse užima didžiulę vietą. Jis simbolizuoja visus Ryto kūrimosi metus. Pirmus trofėjus, žygius Europoje, kai iš Vilniaus net ir turtingiausi klubai išvažiuodavo nuleidę galvas. Dar būdami maži, norėjome būti tokie kaip Macas, o sekdami jį kartu pamilome ir Rytą. Todėl niekam nenuostabu, kad būtent Macijausko marškinėliai į palubes pakilo pirmieji. Ceremonija buvo išties graži ir pritraukė papildomą dėmesį į eilines LKL rungtynes.

Tuo tarpu Tribūnoje susirenka 110 žmonių ir nuo pat pirmų akimirkų palaikymą pradedame su dideliu užsivedimu. Atrodo rytfanių tarpe dar vyrauja praėjusio derbio nuotaikos. Už dviejų savaičių jų dar tikrai prireiks.

Taip pat rungtynės ypatingos ir dėl Gyčio sugrįžimo. Puikios emocijos ir energija aikštėje pakėlė visas tribūnas ant kojų. Nerealu kaip arena gali pasidalinti tuo užsivedimu, kuris priverčia riaumoti net ir atrodo ramųjį vilnietį. Sugrįžimas pavykęs, tad linkime, kad viskas ir toliau klostųsi sėkmingai! Ne ką mažiau džiugina ir Marčiaus galingos rungtynės, kurios tikime, kad padės atgauti pasitikėjimą savimi.

Toliau, jau rytoj laukia dar vienas svarbus susitikimas. Į Vilnių atvažiuoja Opavos ekipa, kurią privalome pervažiuoti. Tačiau iš savo pusės taip pati turime daug ką įrodyti. Vakar Vilniuje vykusiose rungtynėse galėjome palyginti atmosferos skirtumus, kurie tik dar kartą įrodo kurioje barikadų pusėje aktyvus palaikymas yra kasdienis reiškinys, o kurioje komandą palaikoma tik norint kažką įrodyti savo oponentams. Rytfanių bendruomenė aktyviai komandą palaiko nesvarbu ar žaidžiame su LKL lyderiais, ar su paskutinėmis komandomis. Ir tikime, kad rytoj arena vėl stovės ant kojų ir išdidžiai trauks: “Atėjo laikas mums būti pirmiems”. Todėl, kad mes esame tokie, todėl mylime tai, ką darome. Tad nieko nelaukiant, visi perkame bilietus ir susimatome arenoje! Jei dar neturi bilieto ir nori kartu palaikyti komandą, rašyk mums“, - teigė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: