„B Tribūna“ kirto „Wolves“ ekipai: išvadino „sabakomis“ ir pataikautojais

„B Tribūna“ kirto „Wolves“ ekipai: išvadino „sabakomis“ ir pataikautojais

LKL nuotr.

Lapkričio 25 d. LKL įvyks Vilniaus derbis, kuriame susikaus „Ryto“ ir „Wolves“ komandos.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

Kviečiame paskaityti:

„Kaip kokia prostitute pasinaudojęs Alytaus miestu, projektas įžengė į Vilnių. Kaip musės prie šūdo, influenceriai pajuto pinigų kvapą ir ėmė šlietis prie jų, vdrug caras numes vieną kitą pinigėlį ir jų veiklai. Tuštybių mugė - taip geriausiai galima apibūdinti tai, kas vyksta Vilniuje. Ir jai, kuo toliau, tuo labiau pasiduoda vis didesnė masė žmonių, nes ten kur pasirodo pinigai, ten atsiranda ir įtaka. O mūsų pareiga parodyti ir priminti žmonėms apie ką šis projektas - asmenines vieno žmogaus ambicijas. Neabejotinai bėgant laikui bus siekama turėti vis didesnę įtaką politinėje arenoje, kur šiuo metu dalis šio verslo iniciatyvų yra blokuojamos dėl valstybės saugumo klausimų. Bet juk gavus grašį galima lengvai tai pamiršti, ar ne taip?


Tradicijos prieš popsą. Meilė prieš pataikavimą. Širdis prieš pinigus. Fanų bendruomenė prieš ambasadorius. Kiekvienas gali pasirinkti pusę.

Dėl bilieto, parašyk mums. Kova laukia bekompromisė. Mieste pasirodė įsibrovėlis, vilniečiai, visi į kovą!“, - teigė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: