„Žalgirio“ fanai: „Žaidimas ir vėl atrodė baisiai“

„Žalgirio“ fanai: „Žaidimas ir vėl atrodė baisiai“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (4-6) krepšininkai patyrė nesėkmę Eurolygos išvykos rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 72:89 (19:19, 12:24, 21:26, 20:20) pralaimėjo Pirėjo „Olympiacos“ (6-4) ekipai.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Maksvytis kuo toliau, tuo labiau nuvilia vis labiau“, - rašė Simas.

„Problema, kad komanda nebetiki Kaziuku ar ir visų treneriu štabo darbu. Ir tai nėra kritika treneriui, tiesiog taip būna komandose. Ne visada į naudą yra išlikęs kolektyvas antram sezonui, nes vieni kitam atsibosta ir nebėra kovinės dvasios nes rutina užknisa. Atrodo, kad ši karta šviežias kraujas turi ateiti ne iš žaidėjų o iš trenerio kaitos“, - komentavo Robertas.

„Ačiū, Jankūnui uz tokį opetatyvų spragų užkamšimą, naujokų isigyjimą ir pagarbą fanams!“, - piktinosi Edvinas.

„Suprantu laimet pas Oly namuose visiem sunku, bet šiandien kovos mažai buvo, trūksta žaidėju, gal jau laikas būtų tam papildymui, nes paskutines rungtynes Eurolygoje arba pralaimim arba ištraukiam per fuksa“, - rėžė Vytas.

„Geriau jau šitų rungtynių nebūtų. Pergale mažai kas tikėjo. Dimšos trauma, Giedraičio prisitrenkimas. Tokioje situacijoje ir treneriai bejėgia kažką pakeisti. Dar ta pasikartojanti situacija, kad prieš Žalgirį gerai sužaidžia buvę žalgiriečiai. Tiesiog nesėkmių ruožas“, - savo mintis išdėstė Brigita.

„Nereikejo ir nereiks pastiprinimo gi“, - mintimis dalinosi Gustas.

„Gaila Evanso, iš esmės daugiausiai tempia komandą jau ne pirmas varžybas.. o ką kiti?“, - rašė Ričardas.

„Manau, kad ir Evanso gali greit nelikti, kai visiškai visus žaidimus jis turi vienas tempti, o be jo komandos išvis nerast“, - komentavo Benediktas.

„Ragas yra... Mest švogerius lauk, viską greit keist ir bandyt bent LKL gelbėt. Su tokia trenerių komanda, su LKL lygio kai kuriais žaidėjais Eurolygoje, na, gal Asvel kokį dar paimsit. Viskas“, - piktinosi Dainius.

„Didžiuotis, palaikyti ir tikėti reikia, ne peikti... Patys nei vienas nesat tobuli. O Žalgiris žaidžia už mus visus!“, - rėžė Monika.

„Trūkę vamzdžiai per visus galus!!! Žaidimas žiauriai baisiai atrodo. Reikia mažiausiai keturių žaidėjų, kad įsibegėtų ir nepalaidotų sezono anksčiau laiko...“, - savo mintis išdėstė Deividas.

„Norisi verkti, bet, yra, kaip yra...Liūdna...“, - mintimis dalinosi Gražina.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: