Paskaičiuota, kiek „Žalgiriui“ reikia dar iškovoti pergalių, kad patektų į įkrintamąsias

Paskaičiuota, kiek „Žalgiriui“ reikia dar iškovoti pergalių, kad patektų į įkrintamąsias

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai pradėjo šį sezoną, bet vėliau įkrito į gana gilią pralaimėjimų duobę. Po nesėkmingos atkarpos „Žalgiris“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu, o į jo vietą atvyko Andrea Trinchieri.



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 6 pergales, patyrė 13 pralaimėjimų bei rikiuojasi šešioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 15 rungtynių, o Ispanijos spauda paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 28 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias, reikės iš likusių 15 rungtynių laimėti bent 10 kartų.

Tuo metu patekti tiesiai į atkrintamąsias reikia mažiausiai 20 pergalių. Čia „Žalgirio“ galimybėmis ekspertai netiki ir duoda vos 1 proc.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar nugalės „Valencia“, Stambulo „Anadolu Efes“, Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „Emporio Armani“ ekipas.

Po 18 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, „Monaco“ bei Bolonijos „Virtus“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais Atėnų „Panathinaikos“, Belgrado „Partizan“, „Valencia“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: