Stipriai didėja „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias: atnaujinta prognozė

Stipriai didėja „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias: atnaujinta prognozė

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pagavo ritmą ir šią savaitę nugalėjo Stambulo „Anadolu Efes“ bei Atėnų „Panathinaikos“ ekipas.



Primename, kad žalgiriečiai sezoną pradėjo prastai bei įkrito į gana gilią pralaimėjimų duobę. Po nesėkmingos atkarpos „Žalgiris“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu, o į jo vietą atvyko Andrea Trinchieri.

Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 10 pergalių, patyrė 15 pralaimėjimų bei rikiuojasi keturioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 9 mačus, o Ispanijos spauda vėl paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.


Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 38 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.

Prieš savaitę „Žalgiriui“ buvo skiriamas vos 19 proc.

Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias bei reguliariame sezone būti tarp 10 geriausių, reikės iš likusių 9 rungtynių laimėti bent 6 kartus.

Tuo metu patekti tiesiai į atkrintamąsias reikia mažiausiai 20 pergalių, o tai „Žalgiriui“ padaryti jau nebepavyks.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar iškovos bent 4 pergales. Jie mano, kad A. Trinchieri auklėtiniai nugalės Bolonijos „Virtus“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „Emporio Armani“ ekipas.

Po 25 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Bolonijos „Virtus“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais „Monaco“, Belgrado „Partizan“, „Valencia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: