„Crvena Zvezda“ vadovas piktinasi, jog dėl „Žalgirio“ negalėjo prisivilioti ruso

„Crvena Zvezda“ vadovas piktinasi, jog dėl „Žalgirio“ negalėjo prisivilioti ruso

VTB nuotr.

Kaip jau rašėme, Aleksejus Švedas šią vasarą oficialiai paliko Maskvos CSKA gretas ir persikėlė į Kiniją.



Gynėjas vilki Shanxi „Loongs“ komandos marškinėlius.

Tiesa, teroristinės šalies atstovas vasarą galėjo atsidurti Belgrado „Crvena Zvezda“ gretose.

Tai atskleidė A. Švedo agentas Obradas Fimičius.  


Pasak jo, Serbijos klubas atsisakė kviesti A. Švedą, nes pastarasis dėl saugumo būtų negalėjęs žaisti Kaune, prieš „Žalgirio“ komandą.

„Jei Švedas būtų perėjęs į „Crvena Zvezda“, jis nebūtų galėjęs žaisti Kaune prieš „Žalgirį“. Atsižvelgiant į šią situaciją, „Crvena Zvezda“ prezidentas atsisakė šio sandorio“, - pasakojo O. Fimičius.

Dabar tai patvirtino ir pats „Crvena Zvezda“ prezidentas Nebojsa Čovičius.

„Tai yra tiesa. Mes norėjome Švedo, tačiau negalėjome jo nusipirkti, nes būtume sulaukę neigiamų reakcijų iš trijų Eurolygos komandų. Tai „Žalgirio“ ir Vokietijos ekipų“, - pareiškė N. Čovičius.

Plačiau apie šią situaciją O. Fimičius atskleidė rusų spaudoje.

„Buvo pokalbiai su Europos komandomis. Visi rašė, kad Švedu domėjosi „Crvena Zvezda“, ir tai yra tiesa, bet galiausiai mus paveikė situacija pasaulyje. Jis buvo ir dviejų Ispanijos komandų akiratyje, bet pasiekti susitarimo taip pat nepavyko.

Kodėl politika sutrukdė persikelti į Serbiją? Problema iškart iškilo dėl galimos Eurolygos išvykos į Kauną. Jis ten negalėtų žaisti. Kažin, ar jis Kaune būtų saugus. Belgrado komandos vadovai galvojo į priekį.


Šiemet Eurolygoje atsirado įkrintamosiose rungtynės, todėl yra didelė tikimybė, kad ten gali žaisti „Crvena Zvezda“ ir „Žalgiris“, todėl Belgrado ekipa nusprendė apsidrausti ir persigalvojo dėl A. Švedo“, - pareiškė A. Švedo agentas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: