„Green White Boys“: „Komanda šiek tiek nukrypo nuo pergalingo kurso“

„Green White Boys“: „Komanda šiek tiek nukrypo nuo pergalingo kurso“

LKL nuotr.

Po pertraukos sugrįžusios Eurolygos kovos Kauno „Žalgirio“ (11-16) krepšininkus pasitiko pralaimėjimu. Andrea Trinchieri auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 76:95 (20:23, 19:18, 17:28, 20:26) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ (16-11) komandai.



Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Po pertraukos sugrįžusios Eurolygos kovos pergalės nepadovanojo. Puikų žaidimą demonstravusi ir KMT titulą iškovojusi komanda šiek tiek nukrypo nuo pergalingo kurso, tačiau tikime, kad jis netrukus vėl bus surastas. Reguliaraus sezono finišas artėja ir mes vis dar esame kovoje, tad belieka susitelkti lemiamai sezono atkarpai.


Su nekantrumu šių rungtynių laukėme ir dėl dar vienos priežasties. Norėjosi išbandyti naują gabalą, kuris puikiai skambėjo per KMT finalo ketvertą. Panašu, kad su juo viskas turėtų būti vis geriau ir geriau. Visi kyla iš savo vietų ir po truputį jungiasi prie tikrai lengvai įsimenamų žodžių bei melodijos. Tobulėti yra kur, bet bus labai gerai!

Trečiajame kėlinyje tribūnoje kilo baneris, skirtas pagerbti Ukrainoje žuvusiam Tadui Tumui – Milžinui. Amžina šlovė didvyriui, kuris paaukojo savo gyvybę kovoje su orkais. Komentaruose paliksime duomenis, kaip galite prisidėti prie paramos Tado šeimai.

Tribūnoje mačo metu buvo galima įsigyti specialaus leidimo lipdukų, už kuriuos surinktos lėšos keliauja Ukrainos paramai. Jau pavyko surinkti beveik tūkstantį eurų, o lipdukų dar turime, tad kviečiame jų įsigyti“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: