„Žalgirio“ dar turi mažą viltį: atnaujinti šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias

„Žalgirio“ dar turi mažą viltį: atnaujinti šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (11-18) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 29-ojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda Miunchene rezultatu 58:64 (10:18, 11:15, 16:17, 21:14) nusileido vietos „Bayern“ (13-16) ekipai.



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 11 pergalių, patyrė 18 pralaimėjimų bei rikiuojasi penkioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 5 mačus, o Ispanijos spauda vėl paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 11 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Prieš savaitę „Žalgiriui“ buvo skiriami 14 proc.

Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias bei reguliariame sezone būti tarp 10 geriausių, reikės iš likusių 5 rungtynių laimėti visus 5 kartus.

Tuo metu patekti tiesiai į atkrintamąsias reikia mažiausiai 20 pergalių, o tai „Žalgiriui“ padaryti jau nebepavyks.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar tikrai iškovos bent 2 pergales. Jie mano, kad A. Trinchieri auklėtiniai nugalės Bolonijos „Virtus“ ir Vitorijos „Baskonia“ ekipas.

Po 29 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Atėnų „Panathinaikos“ bei „Monaco“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais Bolonijos „Virtus“, Belgrado „Partizan“, Vitorijos „Baskonia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: